Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (4)
1.
Sildeanretning - 3 slags
Marinerede sild med bombay karrycreme Rørt med hjemmelavet æblechutney Sprøde æbletern Kapersbær Syltede rødløg med dild Kryddersild Kraftig tomatreduktion med varme krydderier Pisket wasabicreme Basilikum og sprøde løg Stegte ølmarinerede sild i kværnet rugmel og brunet smør Stuvede små kartofler med grovkornet sennep og dild Syltede rødbeder og mikrogrønt Rugbrød - smør og krydderfedt
2.
Hovedretter
Ribbensteg med sprøde svær Rødkål i solbær og fedt Timiansyltede agurker Paneret smørstegt fiskefilet Citronsauce Ørredrogn fra Varde Ådal Fennikelcrudite salat Pil selv rejer med aioli og grillede citroner Kalveleverpostej Ristede svampe Sprødstegt bacon Syltede rødbeder Hønsesalat med trøffelmayo Ristede svampe Grillet ananas Friterede løg og syltede løg Mikrokarse Surdejsbrød og skiveskåret rugbrød Pisket brunet smørcreme med ristet boghvede, "vulkansk aske" og rød oxalis
3.
Gourmetkokkeriets ostekarrét
3 slags oste fra det nordiske skattekammer af passionerede ostefolk Bacon marmelade Krydret æblekompot med kardemomme Syltede valnøddekerner i syrlig æblegastrik Grillede peberfrugter Kiks og knækbrød
4.
Dessert
Karameliseret pæretrifli Smørbagt havreknas Creme anglaise med vaniljestang Flødekaramel Mørk belgisk chokolade
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
995 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Innovativ dansk kok Mikkel Millard skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.
Chef Mikkel Millard er en anerkendt dansk kok, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Mikkel præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Mikkels dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025