Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Dansk

Innovativ

Nordisk

Gourmetmenuen - Den sublime 10-retters

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Skal dine gæster forkæles ud over det sædvanlige og kunne du godt tænke dig samtidig for ikke at stå for noget som helst? Din søgen er hermed slut. Denne menu tager jer igennem en hel aften med 10 forskellige smagsindtryk, hvor nogle er en spontan overraskelse Vi har udvalgt de bedste råvarer til dig og dine gæster, garanteret i at imponere og sætte den helt rigtige stemning. Vi medbringer vores egne tallerkener for at give retterne det helt rigtige udtryk og skulle du sidde med tanken om at fuldende seancen med en vinmenu som selv den skarpe entusiast ville

Serveringer (9)

1.

Pre-dinner snacks

3 slags små snackserveringer - nøje udvalgte retter

2.

Forret

Confiteret laks - agurk - peberrod - dild

3.

Forret

Wagyu tatar - trøffel - svampe - jordskok - mikrogrønt

4.

Mellemret

Ravioli - jomfruhummer - mandler - basilikum

5.

Hovedret

Oksesteg fra Greater Omaha - rødbede - porre - østershat

6.

Mellemret

Passionsfrugt - skovmærke - szechuan peber

7.

Dessert

Pistacie - appelsin - hvid chokolade - mynte

8.

Kaffe og sødt

Stempelkande med “double roast” espresso bønne Håndlavede fyldte chokolader

9.

Skræddersyet vinmenu (+500kr)

Tilpasset retterne fremstillet af vinfolk med 25 års erfaring.

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (2)

KM

Super Hyggeligt dinner

Mikkel Løvengaard

We recently hosted a dinner for our small office, and it was truly wonderful. Brian was quick to innovate and solve problems on the spot, all while delivering a fantastic meal that tasted amazing and looked beautiful. I highly recommend this for anyone looking to enjoy a cozy and memorable dinner experience!

KH

Fantastisk aften!

Mikkel Løvengaard

Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!

1.995 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.