Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Kreativ

Dansk

Sæsonbetonet

Julemiddag - take away

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Har du haft i tankerne af samle familie eller venner til en lækker og spændende julemiddag, men ikke lige kan overskue indkøb, menusammensætning og et rodet køkken? Frygt ej længere, når der bliver skruet op for julestemning og lysten til at klirre med rødvinsglassene rundt omkring det pænt dækkede julebord. Forestil dig en aften i julens tegn hvor du blot skal hente maden og at professionelle folk har sørget for at det bliver nemt og bekvemt at få smilet og juleglæden frem hos dine gæster. Drop den aspirerende jule superhelt inde i dig og book os til at klare maden for dig via Chefmade platformen. Levering af maden er muligt ved et ekstra transportgebyr på 500kr. Menuen afhentes ellers på Frederikssundsvej 341, 2700 Brønshøj.

Serveringer (4)

1.

Julesnacks

Krustade med mousse de canard, rødbede sifon, og grønne små urter Daddelkugler med sprød bacon og æblegél "Starten på aftenen giver dig mulighed for at overraske og imponere dine gæster allerede før de kommer ind i stuen med små flotte anretninger, hvor et smil på læben er svært at undgå".

2.

Forret

Koldrøget andebryst med wasabi, brombær gél, hasselnødde tuille, brombær støv og tallerken urt Serveres med manitoba boller og pisket smør "Kender du det hvor du smager en ret på en restaurant, hvor alt i munden bare spiller, som var det den unge Mozart der var igang? Det her er andebryst som du ikke har prøvet det før. Ren nydelse i en simpel sammensætning".

3.

Hovedret

Braiseret julegris i juleøl og æblemost Cremet puré af danske vinterrødder Pommes anna a la brunede kartofler - kartofler i 1000 lag med smør, karamel og timian Rødkål kogt med pressede solbær og andefedt Østershatte fra skyttegården Sauce duroc med kastanjer og braiseret grisesky "Denne julede hovedret er en lidt mere advanceret og moderne take på den klassiske flæskestegs servering. Velsmags garanti hos dig og dine gæster".

4.

Dessert

Cheesecake med risalamande creme og kiksebund med varme krydderier, kirsebær gelé og mandelkrokant "En juleversion af en cheesecake, som leveres klar til servering. utrolig nemt for dig som vært at kunne sætte desserten på bordet og bare slappe af".

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

Bedømmelser af (2)

KM

Super Hyggeligt dinner

Mikkel Løvengaard

We recently hosted a dinner for our small office, and it was truly wonderful. Brian was quick to innovate and solve problems on the spot, all while delivering a fantastic meal that tasted amazing and looked beautiful. I highly recommend this for anyone looking to enjoy a cozy and memorable dinner experience!

KH

Fantastisk aften!

Mikkel Løvengaard

Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!

495 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.