Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Fransk

International

Selskabsmenu - Luksus

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Leder du efter et koncept eller en virksomhed, som kan få dig til at sænke skuldrene og slå det sociale gen til ved dit arrangement? Denne menu garanterer at hjælpe dig med at ramme alles smagsløg. Der er lidt af hvert til stede. Kendte klassikere, kreative twist og plads til at komme hinanden ved, som i sidste ende er det som det handler om. Ville du ikke være enig? Vi kommer gerne i god tid og hjælper jer med at dække bord og have styr på køkkenet. Vores egne tallerkener sørger for at retterne "popper" og imponerer dine gæster. Lad os stå for arbejdet, så du kan slappe af til din fest.

Serveringer (6)

1.

Forret

Varmrøget lakserilette fra eget røgeri - håndpillede rejer marineret med dild og lime - Avocadocreme - Grøn urteolie - Syltede radiser - Rugbrødscrumble - Mikrourter Serveres med friskbagt Manitoba brød med surdej og pisket brunet "signatur gourmet" smør med salvieurt

2.

Mellemret

Ravioli med svampefyld - Hummerbisque fra baskerlandet - Røgede mandler - Høvlet krystal ost fra Them mejeri - Sauce aromatique - "Vulkansk aske"

3.

Hovedret

Grillet oksecuvette - modnet og stegt til perfektion med udvalgte urter og saltkrystaller med røg Helstegt fritgående høne fra Hopballe Mølle - nænsomt tilberedt a la Coq au vin Cremet gulerodspuré med smørristet vadouvan krydderi - simret med smør og æblemost Saltbagt knoldselleri - tilberedt i 2-3 timer med "saltdej" Langtidsbagte stilk tomater med rosmarin, hvidløg og toscansk olivenolie fra "Centolivi farmen" Brændte auberginer med ristet sesamcreme, granatæblekerner og gremolata Kartoffel mille feuille - Kartoffel i 1000 lag bagt med brunet smør - friteret til crispy ydre Frisésalat med lakridsbagte efterårsbeder, hindbær syltede rødløg, "Mormor dressing" med 48% fløde og sprøde ristede græskarkerner Sauce beurre rouge - Rødvinsversionen af beurre blanc lavet med saftig rødvin, nedkogt hønsesky og hjemmelavet kalvefond - blendet nænsomt med rigeligt smør og kærlighed fra chefkokken

4.

Mellemret

Oste smagebræt - 3 slags 3 små stykker gourmetost - nøje udvalgt af chefkokken Små håndlavede snackpølser fra kløvermarkens butcheria Rødløgsmarmelade med balsamico Æblechutney Blandede oliven Pesto Kiks og knækbrød

5.

Dessert

Hindbær panna cotta - Hindbær sorbet - Hindbær coulis - Smørbagt havrecrumble med hvid chokolade og tørrede hindbær - Friske mynteblade

6.

Fyldte chokolader (+50kr)

Håndlavede fyldte chokolader fra KGH chokolader Passioneret nyt chokoladefirma med håndmalede designs Instagram: kgh_chokolader Perfekt ledsager til den nybryggede kaffe.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

Bestik

medbringer

Tallerkener

Blender

Bedømmelser af (1)

KH

Fantastisk aften!

Mikkel Løvengaard

Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!

1.000 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.