Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (6)
1.
Forret
Varmrøget lakserilette fra eget røgeri - håndpillede rejer marineret med dild og lime - Avocadocreme - Grøn urteolie - Syltede radiser - Rugbrødscrumble - Mikrourter Serveres med friskbagt Manitoba brød med surdej og pisket brunet "signatur gourmet" smør med salvieurt
2.
Mellemret
Ravioli med svampefyld - Hummerbisque fra baskerlandet - Røgede mandler - Høvlet krystal ost fra Them mejeri - Sauce aromatique - "Vulkansk aske"
3.
Hovedret
Grillet oksecuvette - modnet og stegt til perfektion med udvalgte urter og saltkrystaller med røg Helstegt fritgående høne fra Hopballe Mølle - nænsomt tilberedt a la Coq au vin Cremet gulerodspuré med smørristet vadouvan krydderi - simret med smør og æblemost Saltbagt knoldselleri - tilberedt i 2-3 timer med "saltdej" Langtidsbagte stilk tomater med rosmarin, hvidløg og toscansk olivenolie fra "Centolivi farmen" Brændte auberginer med ristet sesamcreme, granatæblekerner og gremolata Kartoffel mille feuille - Kartoffel i 1000 lag bagt med brunet smør - friteret til crispy ydre Frisésalat med lakridsbagte efterårsbeder, hindbær syltede rødløg, "Mormor dressing" med 48% fløde og sprøde ristede græskarkerner Sauce beurre rouge - Rødvinsversionen af beurre blanc lavet med saftig rødvin, nedkogt hønsesky og hjemmelavet kalvefond - blendet nænsomt med rigeligt smør og kærlighed fra chefkokken
4.
Mellemret
Oste smagebræt - 3 slags 3 små stykker gourmetost - nøje udvalgt af chefkokken Små håndlavede snackpølser fra kløvermarkens butcheria Rødløgsmarmelade med balsamico Æblechutney Blandede oliven Pesto Kiks og knækbrød
5.
Dessert
Hindbær panna cotta - Hindbær sorbet - Hindbær coulis - Smørbagt havrecrumble med hvid chokolade og tørrede hindbær - Friske mynteblade
6.
Fyldte chokolader (+50kr)
Håndlavede fyldte chokolader fra KGH chokolader Passioneret nyt chokoladefirma med håndmalede designs Instagram: kgh_chokolader Perfekt ledsager til den nybryggede kaffe.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
Bestik
medbringer
Tallerkener
Blender
Bedømmelser af (1)
KH
Fantastisk aften!
Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.
Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025