Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Menu for Christian

By Niklas

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Snacks:
Gougereres, trøffelcreme & røget Vesterhavsost
Hjertevaffel, rørt salat af skaldyr & radise
Canapé med tun, tang, sesam & mild chili

Forret:
Citrus-rimmet færøsk laks, karamelliseret stikkelsbærpuré, blomkålscreme, dehydreret tomat, agurk, crudité, urter & frisk vinaigrette

Hovedret:dbag
Int knoldselleri á la wellington, rødbede, kirsebær, perleløg, radicchio, timian & sauce med varme krydderier

Dessert:
Brownie, hvid chokolademousse med vanilje, kompot på hengemte bær, kokos crumble, karamel, blomster & hjemmelavet vaniljeis

Serveringer (4)

1.

Snacks

Gougereres, trøffelcreme & røget Vesterhavsost Hjertevaffel, rørt salat af skaldyr & radise Canapé med tun, tang, sesam & mild chili

2.

Forret

Citrus-rimmet færøsk laks, karamelliseret stikkelsbærpuré, blomkålscreme, dehydreret tomat, agurk, crudité, urter & frisk vinaigrette

3.

Hovedret

inbagt knoldselleri á la wellington, rødbede, kirsebær, perleløg, radicchio, timian & sauce med varme krydderier

4.

Dessert

Brownie, hvid chokolademousse med vanilje, kompot på hengemte bær, kokos crumble, karamel, blomster & hjemmelavet vaniljeis

Krav til køkkenet

kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende valgmuligheder, som kan tilføjes til din bestilling.

Skræddersyet vinmenu

Champagne Hvid Bourgogne Barolo Sauternes

Addon Image
Pris : 650,00 DKK /Pris per pax

Bedømmelser af (19)

MF

Super tilfreds

Niklas

Fantastisk mad. Tak for det!!

EK

Enestående måltid med Niklas’ team

Niklas

Retterne var både velsmagende og velanrettet. Kokkene Niklas havde sendt var både dygtige og meget venlige. Gæsterne og vi selv oplevede en imponerende kokkekunst. Vi vil bestemt bruge Niklas og hans team, hvis vi skal holde en tilsvarende fest en anden gang.

SB

Super dinner for 16 people

Niklas

Great dinner, good flexibility with discussing the menu, chef managed everything very smoothly and the guests were excited and happy. Occassionally leading up to the event, the communication was a bit slow (both sided, probably), but the food and event was all worth it! Thanks!!

KO

Super fin oplevelse

Niklas

Vi havde en rigtig god oplevelse med Niklas. Vi havde valgt Deluxe Menuen op det hele spillede bare på aftenen. En stor anbefaling herfra.

TS

Fantastisk aften

Niklas

Super fantastisk aften med en lækker menu. Alt var perfekt 👌

JN

Julefrokost

Niklas

Sild & Karrysalat - meget velsmagende Fiskefilet og remoulade - meget velsmagende Leverpostej - ok Grønlangkål, frikadeller, medister- alt alt for salt Rødkål - god hjemmelavet Oste - gode Ris a la mande - velmagende Brød - meget kedeligt og tørt, havde forventet hjemmebagt. Serveringen - helt til ug, meget søde smilende piger. Køkkenet var helt perfekt gjort rent og ryddet op da de kørte.

TC

Topklasse Mad

Niklas

Niklas er bare vildt dygtig! Maden var topklasse, og hele aftenen var bare perfekt. Mine veninder og jeg havde den fedeste aften. Tak, Niklas!

J

Meget glade gæster

Niklas

Vi var fire par samlet til en hyggeaften, hvor Niklas leverede en virkelig lækker menu. Smagsmæssigt var der ikke en finger at sætte på noget. Hver bid var himmelsk fra ende til anden! Niklas gjorde det godt hele aften, når han nærmest ubemærket klargjorde retterne. Varm anbefaling herfra.

ML

Fantastisk mad

Niklas

Niklas leverede en super kok, som sendte skøn mad på bordet. Alt spillede, og vi kunne trygt slappe af og nyde dagen. Vi bruger gerne Niklas og hans kokke igen.

BK

40års fødselsdag

Niklas

Jeg holdt en 40 års fødselsdag med 14 gæster. Vi havde en rigtig god oplevelse med serveringen fra Niklas' kollegaer. God mad, pænt anrettet, blev godt præsenteret og serveret. Køkkenet blev efterladt uden spor af madlavningen bagefter. Rigtig god oplevelse.

750 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Niklas

Med Niklas ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I hjertet af Fyn har Niklas skabt et rum, hvor mad bliver til kunst, og hvor hver ret fortæller en historie. Hos Niklas er det ikke kun en middag, det er en oplevelse, der bliver hængende længe efter den sidste bid.

Niklas

Niklas Jensen fusionerer essensen af det franske og nordiske køkken i æstetisk tiltalende anretninger. Med en solid baggrund fra nogle af Fyns mest anerkendte restauranter sikrer Niklas, at hver enkelt ingrediens på tallerkenen er nøje udvalgt og har sin plads - intet er overflødigt. NJ Dining er synonymt med et stilrent og moderne design, uforglemmelige gastronomiske oplevelser og kulinariske kunstværker. Niklas' professionelle rejse begyndte som kokkeelev ved Fjelsted Skov kro i 2013. Efter flere betroede roller ved prestigefyldte spisesteder, herunder som køkkenchef ved Restaurant Kongens Have, valgte han at etablere NJ Dining i 2022, hvor han fortsætter med at fortrylle sine gæster.

Niklas har hjemme i Odense, men kører gerne op til 100km. Når du bestiller Niklas' lækre menuer er det enten ham eller en anden kok fra hans dygtige team, der kommer hjem til dig med maden.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.