Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuEn privat kok kan gøre din 50-års fødselsdag perfekt. I hjemlige omgivelser kan du nyde et professionelt og innovativt måltid, uden at skulle bekymre dig om forplejningen. Det er dagen, hvor du fortjener at forkæle dig selv!
Fancy eller folkeligt måltid? – du bestemmer
Du kan gå på opdagelse og få inspiration blandt flere forskellige temaer. Har man et særligt ønske til en ret, der vækker specielle minder eller er betydningsfuld, fordi den har historie for fødselaren, vil det sikkert kunne findes blandt de mange valgmuligheder. Hvis man er mest til det folkelige og umiddelbare, kan man for eksempel holde et pizza-event, hvor man får besøg af et pizzakøkken på hjul. Råvarerne afhænger af sæsonen, og alle vil blive bespist med lækre, hjemmelavede pizzaer. Hvis man derimod ønsker at fejre sine 50 år med en mere fancy kulinarisk oplevelse, der går ud over det sædvanlige, kan man f.eks. vælge “den eksklusive”. Det er en menu, der består af 10 retter – såsom tatar, vesterhavstorsk, med mere. Der kommer helt sikkert til at være noget, man ikke har prøvet før.
Spis med øjnene – menu ideer til 50 års fødselsdag
Man siger jo, at man spiser med øjnene først. Hvis man er typen, der går højt op i det visuelle, når man spiser, kan man overveje “6 smukke serveringer”. Den er udvalgt og sammensat med formål for at være en fryd for øjet. Ifølge Goethes Farvelære er det næsten lige så vigtigt at se på mange forskellige farver i løbet af dagen, som at spise varieret. Med denne menu kan man gøre begge dele på samme tid. Der er også mange af de andre menuer, der er æstetiske i sig selv – din hjemmekok sørger for at anretningen er tiltrækkende at se på.
Der er flere fordele end blot det store udvalg af kulinariske madoplevelser. Med en kok hjemme hos dig, behøver du nemlig ikke bekymre dig om det praktiske arbejde. Indkøb, rengøring og selve madlavningen bliver ordnet for dig. Du kan vælge, at dit arrangement bliver designet til, så du som fødselar kan læne dig tilbage og nyde samværet med familie og venner, der er stimlet sammen for at fejre den store dag. Når man bliver 50 år, kan der være mange taler og anledninger til at skåle. Med en hjemmekok kan det hele dreje sig om det, som er meningen: At give den 50-årige den bedste dag, der vil huskes.
Det er en kæmpe lettelse, når man har mange gæster, at man ikke skal tage sig af opvasken. Det kan være rart derfor at få nogen til at klare det hele og efterlade et pletfrit køkken. Sådan bliver der mere tid til at fejre videre. Dette klarer din hjemmekok, som har køkkenrutinen til, at det er pænt i en fart. På den måde vil du kunne nøjes med at dyrke de dejlige ting ved at have fødselsdag. Det normale stress ved at få mange gæster, kan du helt slippe for.
Mange vil mene, at en 50-års fødselsdag kalder på en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. For mange er mad nemlig langt mere end et samlingspunkt for familie og venner. Går du meget op i din menu, kan det f.eks. være, at du skal kigge på en madoplevelse som fra Sdr. Bjert Kro. Her får du røget musling, serveret sammen med kyllingechips og fermenteret hvidløg. Det er noget, der kan være en helt ny oplevelse for de fleste. Der er flere andre menuer, der er sat sammen for at give et indblik i, hvad der rører sig på den gastronomiske scene. Så man kan nærmest spise sig finkulturel igennem chefmade.dk.
Nogle menuer er sammensat udelukkende på basis af råvarer fra Sjælland, og giver derfor en oplevelse af den danske natur i fuldt flor. “Den Lille Metier” tilbyder karamelliseret græskar, glaseret bede, langtidsbraiseret gris og tang-vinaigrette – til dem, som holder af at spise lokalt. Det giver en helt ny vinkel på, hvad dansk mad kan være.
Har man aner i eller bare en forkærlighed for Jylland, kan man overveje Mols Dining, der byder på alt fra saltet torsk til dampet blåmusling og stegt krondyr med rødbeder, pastinakker og vildt sauce. Det er som en indenlands- eksotisk oplevelse, som betyder, at det bliver en 50-års fødselsdag, som ikke glemmes igen.
1.
Find menuer og send anmodninger
Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.
2.
Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne
Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.
3.
Godkend middagen og glæd dig!
Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024