Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

50 års fødselsdag

En privat kok kan gøre din 50-års fødselsdag perfekt. I hjemlige omgivelser kan du nyde et professionelt og innovativt måltid, uden at skulle bekymre dig om forplejningen. Det er dagen, hvor du fortjener at forkæle dig selv!

 

Få en privat kok til din 50 års fødselsdag

Fancy eller folkeligt måltid? – du bestemmer

Du kan gå på opdagelse og få inspiration blandt flere forskellige temaer. Har man et særligt ønske til en ret, der vækker specielle minder eller er betydningsfuld, fordi den har historie for fødselaren, vil det sikkert kunne findes blandt de mange valgmuligheder. Hvis man er mest til det folkelige og umiddelbare, kan man for eksempel holde et pizza-event, hvor man får besøg af et pizzakøkken på hjul. Råvarerne afhænger af sæsonen, og alle vil blive bespist med lækre, hjemmelavede pizzaer. Hvis man derimod ønsker at fejre sine 50 år med en mere fancy kulinarisk oplevelse, der går ud over det sædvanlige, kan man f.eks. vælge “den eksklusive”. Det er en menu, der består af 10 retter – såsom tatar, vesterhavstorsk, med mere. Der kommer helt sikkert til at være noget, man ikke har prøvet før.

 

Spis med øjnene – menu ideer til 50 års fødselsdag

Man siger jo, at man spiser med øjnene først. Hvis man er typen, der går højt op i det visuelle, når man spiser, kan man overveje “6 smukke serveringer”. Den er udvalgt og sammensat med formål for at være en fryd for øjet. Ifølge Goethes Farvelære er det næsten lige så vigtigt at se på mange forskellige farver i løbet af dagen, som at spise varieret. Med denne menu kan man gøre begge dele på samme tid. Der er også mange af de andre menuer, der er æstetiske i sig selv – din hjemmekok sørger for at anretningen er tiltrækkende at se på.

 

Den maximale tid til samvær 

Der er flere fordele end blot det store udvalg af kulinariske madoplevelser. Med en kok hjemme hos dig, behøver du nemlig ikke bekymre dig om det praktiske arbejde. Indkøb, rengøring og selve madlavningen bliver ordnet for dig. Du kan vælge, at dit arrangement bliver designet til, så du som fødselar kan læne dig tilbage og nyde samværet med familie og venner, der er stimlet sammen for at fejre den store dag. Når man bliver 50 år, kan der være mange taler og anledninger til at skåle. Med en hjemmekok kan det hele dreje sig om det, som er meningen: At give den 50-årige den bedste dag, der vil huskes.

 

Slip for opvasken og nyd dagen

Det er en kæmpe lettelse, når man har mange gæster, at man ikke skal tage sig af opvasken. Det kan være rart derfor at få nogen til at klare det hele og efterlade et pletfrit køkken. Sådan bliver der mere tid til at fejre videre. Dette klarer din hjemmekok, som har køkkenrutinen til, at det er pænt i en fart. På den måde vil du kunne nøjes med at dyrke de dejlige ting ved at have fødselsdag. Det normale stress ved at få mange gæster, kan du helt slippe for.

 

Inspiration til den gastronomiske nørd

Mange vil mene, at en 50-års fødselsdag kalder på en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. For mange er mad nemlig langt mere end et samlingspunkt for familie og venner. Går du meget op i din menu, kan det f.eks. være, at du skal kigge på en madoplevelse som fra Sdr. Bjert Kro. Her får du røget musling, serveret sammen med kyllingechips og fermenteret hvidløg. Det er noget, der kan være en helt ny oplevelse for de fleste. Der er flere andre menuer, der er sat sammen for at give et indblik i, hvad der rører sig på den gastronomiske scene. Så man kan nærmest spise sig finkulturel igennem chefmade.dk.

 

Vælg de særlige råvarer

Nogle menuer er sammensat udelukkende på basis af råvarer fra Sjælland, og giver derfor en oplevelse af den danske natur i fuldt flor. “Den Lille Metier” tilbyder karamelliseret græskar, glaseret bede, langtidsbraiseret gris og tang-vinaigrette – til dem, som holder af at spise lokalt. Det giver en helt ny vinkel på, hvad dansk mad kan være.

Har man aner i eller bare en forkærlighed for Jylland, kan man overveje Mols Dining, der byder på alt fra saltet torsk til dampet blåmusling og stegt krondyr med rødbeder, pastinakker og vildt sauce. Det er som en indenlands- eksotisk oplevelse, som betyder, at det bliver en 50-års fødselsdag, som ikke glemmes igen.

50 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024