Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

French

Stor Social

By Patrick & Co.

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (5)

1.

BRØD

Surdejsbrød og pisket smør m. tørrede urter

2.

1. servering

Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter. Jomfruhummer.

3.

2. servering

Rørt tatar ala Ps gastro - puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse Confiteret duroc gris m. grise blanquette sauce og sauteret kål

4.

3. servering

Svampe ravioli m ost og trøffel – brunet smør og soya – syltet shitake – friteret salvie

5.

4. servering

Grillet Okse Teres Major fra uruguay Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter. Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme Sprøde kroketter på confiteret kartoffel m timian og vesterhavsost Grillet broccoli m citron og olivenolie Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål Hjerte salat m. sprød brioche, modnet parmasan og cæsar mayonnaise

6.

5. servering

Tærte - lemoncurd - syltede hindbær - tuill - tørret hindbær

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Patrick & Co. medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

Bedømmelser af Patrick & Co. (11)

KJ

Det var en super aften med vennerne!

Patrick & Co.

Det var en super aften med vennerne!

RG

Fantastisk lækkert

Patrick & Co.

Det var en rigtig god oplevelse på alle måder. Kokken kom præcis til tiden og arbejdede professionelt og til punkt og prikke hele aftenen. Maden var fantastisk og der var rigeligt af den! Vi havde valgt julemenuen og den kan klart anbefales. Vi vil klart vælge Chefmade og PS Gastro en anden gang.

M

5 stjerner og mere til.

Patrick & Co.

Fantastisk mad og stemning leveret af Julius fra PS Gastro. Er bestemt ikke sidste gang vi booker via Chefmade.

CR

Virkelig god oplevelse hele vejen rundt

Patrick & Co.

God vejledning og bestillingsproces. Lynhurtig tilbagemelding på spørgsmål. Virkelig lækker menu, som smagte fantastisk. Super hyggelig og dygtig kok, som læste os virkelig godt som selskab. Køkkenet efterladt over al forventning. Alt i alt et super koncept. Jeg er meget glad og tilfreds.

LH

Alt var fantastisk

Patrick & Co.

Skøn velsmagende mad, skøn kok...absolut ikke sidste gang jeg skal bruge PS Gastro. Og mit køkken blev efterladt funklende

MF

Virkelig lækkert

Patrick & Co.

Virkelig lækker menu, som levede fuldt op til forventningerne. Præsenteret med fantastisk situationsfornemmelse - et selskab i åbent køkken-alrum

CB

Super!

Patrick & Co.

Sublimt. Helt og aldeles. Kokken var ikke kun utrolig dygtig, men også vældig behagelig og vittig. Super aften!

JM

Helt som forventet - og vi havde høje forventninger!

Patrick & Co.

Virkelig solid madoplevelse - som alle komplimenterede!

799 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Patrick & Co.

Patrick P. Petersen er manden bag PS Gastro. Han afsluttede sin læretid på et slot i Frankrig og er tidligere køkkenchef på Rebel. PS er kulminationen på en dybtgående passion for det franske køkken, krydret med et tvist og en hyldest til det nordiske køkken. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, præsenteret med finesse og en dyb forståelse for gastronomi. Det klassiske møder det moderne, tradition bliver til innovation og hver bid er en rejse.

Patrick & Co.

Fusionen af fransk finesse og nordisk innovation skaber en unik madoplevelse. Sæsonens råvarer og lokale producenter hyldes og retterne fortæller en uforglemmelig gastronomisk historie. Velkommen til moderne catering, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd. Med sin konstante stræben efter fornyelse og perfektion, introducerer PS Gastro regelmæssigt retter, der hylder sæsonens råvarer og lokale producenter. Her er det ikke kun smagen, der er i fokus, men også historien bag hver ret, dedikationen og den dybe respekt for madens natur. PS Gastro er en sand repræsentation af moderne catering, hvor kvalitet, innovation og gæstfrihed går hånd i hånd. Maden bliver en uforglemmelig fortælling og hver servering en hyldest til gastronomien.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024