Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Menu for Jens

By Peter

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Hjemmebagt surdejs brød & rørt smør

Forret : 

Rimmet hummer m. Fed cream og rogn 

Mellemret :

Hummer suppe m. Dampet vesterhavs fisk - syltet glaskål og grønolie 

Mellemret : 
Svampetoast m. Tørret skinke og trøffel 

Hovederet : 

Stegt okse på gulerod med ristet grønt og kartofel fondan 

Dessert : 

Fransk chokolade kage m. Friske bær 

Hvordan lyder dette ?

Serveringer (6)

1.

Snacks

Hjemmebagt surdejs brød & rørt smør

2.

Forret

Rimmet hummer m. Fed cream og rogn

3.

Mellemret

Hummer suppe m. Dampet vesterhavs fisk - syltet glaskål og grønolie

4.

Mellemret

Svampetoast m. Tørret skinke og trøffel

5.

Hovedret

Stegt okse på gulerod med ristet grønt og kartofel fondan

6.

Dessert

Fransk chokolade kage m. Friske bær

Krav til køkkenet

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Peter

Kok fra Hell’s Kitchen. Tilbyder gourmet, buffet og social dining til dit næste selskab. Kontakt mig for en unik aften!

Peter

Hej, mit navn er Peter, jeg er 36 år og uddannet kok med en passion for gastronomi i særklasse. Du kender mig måske fra madprogrammet Hell's Kitchen, hvor jeg stolt tog andenpladsen – en oplevelse, der kun har styrket min kærlighed til madlavning. Står du og skal holde et selskab, en fest eller en særlig begivenhed, hvor maden skal være noget udover det sædvanlige? Jeg tilbyder alt fra buffet og social dining til gourmetoplevelser med flere eksklusive retter. Mit mål er at skabe en mindeværdig aften for dig og dine gæster – med smage, stemning og service i topklasse. Tøv ikke med at tage kontakt! Sammen finder vi den perfekte løsning og den helt rigtige dag til dit arrangement.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.