Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (4)
1.
Snacks
Løg • gris • hvede Rødder • tartar • tomat Hummer • kogle • grønt
2.
Dessert
Hvid chokolade • blomme • æble
3.
Forret
Østers • æble • hasselnødder
4.
Mellemret
Fisk • musling • rogn
5.
Hovedret
Okse • rødbede • røget marv
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Glas
Bestik
medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af (2)
PJ
Vores bedste anbefalinger
Vi havde en fantastisk aften. Kokken Peters koncept med lokale råvarer er helt gennemført og vi giver absolut topkarakter på udførelsen. At Peter samtidig var yderst behagelig og hyggelig at have på besøg var kun et plus. Vores bedste anbefalinger gives hermed.
TC
Fantastisk Madoplevelse med Peter
Vi havde fornøjelsen af at have Peter som kok til vores arrangement, og det var en fantastisk oplevelse. Hver ret var nøje tilberedt med lokale fynske råvarer, og smagene var sublime. Peters kærlighed til de fynske øer skinnede igennem i hver bid. Han formåede at skabe en hyggelig atmosfære, og vores gæster var alle meget imponerede over både mad og præsentation. Vi vil helt sikkert booke Peter igen til fremtidige arrangementer.
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”
“Når jeg planlægger en tur eller en rejse er det første spørgsmål altid, hvad skal jeg spise? Dette
giver mig en mulighed for at skabe minder omkring ting, som jeg igen og igen kan opleve. Det er
denne følelse, som jeg ønsker at dele med vores gæster.
Jeg er hverken nordisk, fransk eller italiensk, i min måde at lave mad på. Al min inspiration
kommer fra mine oplevelser med forskellige kulturer verden over. Man kan med Local Dining forvente store smage, kraftige saucer og kærlighed på tallerken - jeg servere kun ting, som jeg selv spiser.
Peter har hjemme på Sydfyn, men kører over hele landet.
Se en kort video hvor Peter fortæller lidt om tankerne bag hans cuisine:
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024