Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Restaurant Ribelli
Restaurant Ribelli

Restaurant

Restaurant Ribelli

Om Restaurant Ribelli

Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at maden skal være centrum i en private dining, men at det ikke må blive for kedeligt. En private dining med Ribelli er aldrig ens, og de vil gøre deres til, at I får en på opleveren.

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Restaurant Ribelli

Book Restaurant Ribelli

Priser fra 900 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024