Va' All 'Inferno!!

Restaurant Ribelli

Va' All 'Inferno!!

Restaurant Ribellis mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. De fortolker italienske klassikere præcis, som de vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Dees ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige.

900 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Vandmelon & limoncello.

Blåmusling, tang & fennikel.

Lufttørret skinke & krydderurter.

Andehjerte & kirsebær.

Saltet okse & palmekål.

BRØD

Italiensk surdejsbrød serveret med ekstra jomfru olivenolie.

FORRET

Brændt makrel med agurk, grillede ærter & meloner.

Hummerravioli, bisque med safran & squash.

MELLEMRET

Pappardelle med vildsvinragout, rimmede porre & hønseskind.

HOVEDRET

Grillet lombatello med peberfrugt, broccolini & stegt polenta.

DESSERT

Ricotta cheesecake med hindbær. Flamberet & frossen fersken.

Om Restauranten

Restaurant Ribelli

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer