Vandmelon & limoncello.
Blåmusling, tang & fennikel.
Lufttørret skinke & krydderurter.
Andehjerte & kirsebær.
Saltet okse & palmekål.
Italiensk surdejsbrød serveret med ekstra jomfru olivenolie.
Brændt makrel med agurk, grillede ærter & meloner.
Hummerravioli, bisque med safran & squash.
Pappardelle med vildsvinragout, rimmede porre & hønseskind.
Grillet lombatello med peberfrugt, broccolini & stegt polenta.
Ricotta cheesecake med hindbær. Flamberet & frossen fersken.
Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at maden skal være centrum i en private dining, men at det ikke må blive for kedeligt. En private dining med Ribelli er aldrig ens, og de vil gøre deres til, at I får en på opleveren.
Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.