Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Det Nysgerrige Univers

By Restaurant Værdsat

Menuen - 7 courses

SNACKS

Tangtærte. Crab on a stick. Bisque Bombe.

BRØD

Vores brød & Smør.

FORRET

Østers frit - Glaskål - Urte Sauce Beurre Blanc Jordskokker - Rogn - Sauce Hollandaise Grønt i Farver Norske Kammuslinger - Kål - Mjød

MELLEMRET

Makrel - Tomat - Skoleagurk

HOVEDRET

Wellington - Sauce Royal

DESSERT

Ristet Tangis - Miso - Grønne Æbler

MIGNARDINES

Søde fristelser til kaffen.

1,000 DKK / person

Restaurant Værdsat

7 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Restaurant Værdsat

En forførende og eksperimenterende oplevelse. Bag Restaurant Værdsat finder man makkerparret Malte og Benjamin, hvis vigtigste mission er at give dig og dine gæster en særlig madoplevelse. Med deres eksperimenterende og forførende smage skaber de en sensorisk oplevelse af velsmag og unikke sammensætninger, som tilsammen bringer 'private dining'-oplevelsen til det næste niveau.

Restaurant Værdsat

Restaurant Værdsat bygger deres idéer på, at enhver oplevelse skal være en oplevelse af 'aha' og 'wauw'. En oplevelse, som bliver til efter at hver menu går igennem utallige forsøg indtil den sidder lige i skabet og bliver serveret for gæsterne. Intet er tilfældigt på den anrettede tallerken, hvor hver en smag er tænkt igennem for at skabe en forførende og let provokerende oplevelse. Men en oplevelse som for gæsten skal være sjov og legende. Hver menu bliver skabt med dyb fokus på at skabe netop denne følelse, samt ikke mindst at gøre brug af de bedste råvarer, som der kan skaffes fra det danske kongerige uden at køkkenet skal være præget af nordisk dogme og folklore.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024