Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Restaurant Værdsat
Restaurant Værdsat

Restaurant

Restaurant Værdsat

Om Restaurant Værdsat

En forførende og eksperimenterende oplevelse. Bag Restaurant Værdsat finder man makkerparret Malte og Benjamin, hvis vigtigste mission er at give dig og dine gæster en særlig madoplevelse. Med deres eksperimenterende og forførende smage skaber de en sensorisk oplevelse af velsmag og unikke sammensætninger, som tilsammen bringer 'private dining'-oplevelsen til det næste niveau.

Restaurant Værdsat bygger deres idéer på, at enhver oplevelse skal være en oplevelse af 'aha' og 'wauw'. En oplevelse, som bliver til efter at hver menu går igennem utallige forsøg indtil den sidder lige i skabet og bliver serveret for gæsterne. Intet er tilfældigt på den anrettede tallerken, hvor hver en smag er tænkt igennem for at skabe en forførende og let provokerende oplevelse. Men en oplevelse som for gæsten skal være sjov og legende. Hver menu bliver skabt med dyb fokus på at skabe netop denne følelse, samt ikke mindst at gøre brug af de bedste råvarer, som der kan skaffes fra det danske kongerige uden at køkkenet skal være præget af nordisk dogme og folklore.

Restaurant Værdsat

Book Restaurant Værdsat

Priser fra 1,000 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024