ARKA

En Bocuse d'Or oplevelse på aller højeste niveau. Bag ARKA finder står tidligere souschef fra den 3-stjernede michelinrestaurant Geranium. Artur, som ligger grundstenen for ARKA's stil og vison, er kommende deltager i Bocuse d'Or 2021. Når du booker en private dining oplevelse med ARKA, vil du således blive præsenteret for den lækreste konkurrencemad, hvor der er skruet helt op for det visuelle og ikke mindst for smagene.

Menuer

Small Inspiration

Med Den Mellem Inspiration får du lov til at opleve nogle af de retter, som blev speciallavet til Bocuse d'Or. Du vil få serveret …

1550 kr. / kuvert

Big Inspiration

Med Den Store Inspiration får du lov til at opleve nogle af de retter, som blev speciallavet til Bocuse d'Or. Du vil få serveret …

1950 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 12 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

50 km

Om restauranten

ARKA

ARKA bygger deres mad og vision på de gamle franske køkkenprincipper. Deres håndværk danner grobund for store smage og balancerede toner.

Konkurrencemad er ikke noget vi forbinder med private dining, men med ARKA kan man opleve dette, som normalt kun er forbeholdt dommerne ved Bocuse d'Or.

Til din private dining kan du få et indblik i ARKA's verden og hvad det vil sige at få retter serveret, som er lavet til at vinde guld. Men selvom maden er fra højeste niveau, så vil ARKA stadig sørge for, at din privare dining oplevelse vil være "nede på jorden".

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade