CPH Gourmet

CPH Gourmet serverer en unik gastronomisk oplevelse for dig i dit hjem! Når de ruller sig ud, bringer de den sublime madoplevelse til nye højder. Der kæles for rammerne, helt ned i den mindste detalje.

Menuer

Den Lille Oplevelse | CPH Gourment

Med base i de bedst tænkelige råvarer samt franske teknikker og smage. Skabes kreative og æstetisk smukke retter, som med garanti vil imponere både …

800 kr. / kuvert

Den Store Oplevelse | CPH Gourmet

Med base i de bedst tænkelige råvarer samt franske teknikker og smage. Skabes kreative og æstetisk smukke retter, som med garanti vil imponere både …

1150 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 90 kuverter

Restaurant lokation

København NV

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

CPH Gourmet

Hos CPH Gourmet anrettes hver enkelt ret med den største omhyggelighed. Her er mad nemlig mere end bare et måltid. Det er en historie og et kunstværk, som bidrager til at give jer en oplevelse, langt ud over det sædvanlige. De forvandler klassiske råvarer, og løfter dem til nye højder. Det kan smages, når de bl.a. serverer lavbagt kysttorsk med spæde rædikker, eller rosastegt ryg af spædkalv med efterårets svampe.

Alt dette, og meget mere, kan blive dit! CPH Gourmet er nemlig indbegrebet af det ypperste indenfor gourmetmad herhjemme.

NĂĄr de serverer hjemme hos dig, bruges kun de bedste rĂĄvarer, for at give jer de absolut bedste smagskombinationer.

Ligemeget om I ønsker jer en unik aften med jeres nærmeste, en herreaften eller en større familiemiddag, så er CPH Gourmet perfekt til jer! CPH Gourmet er garant for, at I får en oplevelse, I aldrig glemmer!

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade