Pondus

Pondus vil give jer en gastronomisk oplevelse i ren velsmag. Med deres vison og teamet bag, ønsker de at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.

Menuer

Pondus

Dyk ned i Ponduses univers når du byder dine gæster til private dining. Der vil være skruet helt op for håndværket og kreativiteten når …

650 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 12 til 50 kuverter

Restaurant lokation

Ă…rhus C

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

Pondus

Med Pondus til din private dining kan I glæde jer til køkkenets sammensatte menu, som er baseret på årshjulets spændende inputs. Menuen består typisk af flere serveringer, som varierer i antal alt efter årstiden og de aktuelle råvarer. Som regel vil forårs- og sommermenuerne være præget af flere, lette anretninger, hvor vinterhalvåret byder på færre, men lidt tungere retter. Med et klart og enkelt koncept er I med restaurant Pondus sikret en dejlig aften med perfekttilberedt og velsmagende mad.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade