Restaurant Fynboen

Restaurant Fynboen er indbegrebet af mange nye smage og lækre smagsindtryk. Omdrejningspunktet er naturligvis det fynske, hvor diverse serveringer har et særpræg af det fynske gastronomiske univers. Et koncept, hvor der ingen kompromisser tages, men værdierne og det danske særpræg skinner igennem.

Menuer

Den Fynske Verden

Den hyggelige fynske aften giver et indblik i, hvilke unikke egenskaber Restaurant Fynboen kan tilbyde. En bred vifte af fantastiske serveringer, hvor man kan …

1050 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 120 kuverter

Restaurant lokation

Odense

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Restaurant Fynboen

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Fynboen. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort.

Restaurant Fynboen giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med et dansk og især fynsk islæt. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtzprisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Hvis man ønsker en uforglemmelig oplevelse, hvor den får fuld skrue på fynskhed og mad i særklasse, så er Restuarant Fynboen en oplagt mulighed. Et uomtvisteligt koncept, der til overkommelig priser giver mad i absolut særklasse.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade