Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menu1. servering
7 forskellige sæson snacks bestående af fisk, kød og grøntsager i variation på sprødt og blødt.
2. servering. forret.
Grillet pighvar eller slethvar, krondildsbeurre blanc, grillet squash og syrlig lilla blomkål.
3. servering mellemret
kammuslingtatar, tomat consomme med hyld, syrlig peberfrugt og squash.
4. servering mellemret.
Grillet jomfru hummer, tomat i variation, syrlig squash med hummer sauce og rogn
4. servering mellemret.
Braiseret gris med hyben BBQ, saltbagt seller, tyttebær.
5. servering. hovedret.
Grillet oksemørbrad, pommes anna, løvstikke creme med grillede kartofler og syltet kantatel frisk trøffel.. her til trøffel sauce lavet på kylling og hyldeblomst.
6. Dessert.
Pære-kærnemælk-hvidchokolade med vanilje-basilikum og citron marengs.
Serveringer (6)
1.
1 ret
7 forskellige sæson snacks bestående af fisk, kød og grøntsager i variation på sprødt og blødt.
2.
2 ret
forret. Grillet pighvar eller slethvar, krondildsbeurre blanc, grillet squash og syrlig lilla blomkål.
3.
3 ret
servering mellemret kammuslingtatar, tomat consomme med hyld, syrlig peberfrugt og squash.
4.
4 ret
servering mellemret. Grillet jomfru hummer, tomat i variation, syrlig squash med hummer sauce og rogn Braiseret gris med hyben BBQ, saltbagt seller, tyttebær.
5.
5 ret
servering. hovedret. Grillet oksemørbrad, pommes anna, løvstikke creme med grillede kartofler og syltet kantatel frisk trøffel.. her til trøffel sauce lavet på kylling og hyldeblomst.
6.
6 ret
Pære-kærnemælk-hvidchokolade med vanilje-basilikum og citron marengs.
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (2)
KB
40 års fødselsdag
Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.
LB
50 års fødselsdags middag
Jeg havde booket Tobias Vasant til at lave middag til min runde fødselsdag for 16 personer. Hvilken fornøjelse fra start til slut!! Super behagelig og lydhør allerede fra første kontakt.. Jeg havde ingen ideer om, hvad jeg helt konkret ønskede mig, blot nogle løse tanker, og ud fra det fomåede, han at sammensætte en menu som var helt fantastisk. På selve dagen kom en super sød kok og tjener, som havde styr på alt fra start. Maden og anretninger oversteg alle mine forventninger - smukke anrettede og smagen var i top. Alt var ryddet op ved afgang - det var ikke en finger at sætte på noget som helt, hvilken en fornøjelse. Vores gæster var alle super begejstret. Tobias og hans team får alle de bedste anbefalinger fra os - og det er absolut ikke sidste gang, at vi vil benytte os af dette koncept eller af Tobias og hans team.
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Hos Restaurant Sæson. Når årstiderne bestemmer, sammensætter vi en gastronomisk oplevelse, ud fra det som naturen leverer. Menuen skifter i takt med årstiden, så vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Essensen er god mad, hyggelige omgivelser og autentisk stemning.
Vi tilbyder forskellige menuer til jer ud af huset som kan ses under vores profil, Vi sørger for at sende en fantastisk kok hjem til jer og give jer en fantastisk oplevelse. I skal også være velkomne til at sende andre forespørgsler end de menuer vi har, vi kan stort set klare det meste. Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025