Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

6 retters menu for Ingrid

By Sæson (Tobias Vasant)

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

1. servering 
7 forskellige sæson snacks bestående af fisk, kød og grøntsager i variation på sprødt og blødt. 

2. servering. forret. 
Grillet pighvar eller slethvar, krondildsbeurre blanc, grillet squash og syrlig lilla blomkål. 

3. servering mellemret
kammuslingtatar, tomat consomme med hyld, syrlig peberfrugt og squash. 

4. servering mellemret. 
Grillet jomfru hummer, tomat i variation, syrlig squash med hummer sauce og rogn

4. servering mellemret. 
Braiseret gris med hyben BBQ, saltbagt seller, tyttebær. 

5. servering. hovedret. 
Grillet oksemørbrad, pommes anna, løvstikke creme med grillede kartofler og syltet kantatel frisk trøffel.. her til trøffel sauce lavet på kylling og hyldeblomst. 

6. Dessert. 
Pære-kærnemælk-hvidchokolade med vanilje-basilikum og citron marengs. 

 

Serveringer (6)

1.

1 ret

7 forskellige sæson snacks bestående af fisk, kød og grøntsager i variation på sprødt og blødt.

2.

2 ret

forret. Grillet pighvar eller slethvar, krondildsbeurre blanc, grillet squash og syrlig lilla blomkål.

3.

3 ret

servering mellemret kammuslingtatar, tomat consomme med hyld, syrlig peberfrugt og squash.

4.

4 ret

servering mellemret. Grillet jomfru hummer, tomat i variation, syrlig squash med hummer sauce og rogn Braiseret gris med hyben BBQ, saltbagt seller, tyttebær.

5.

5 ret

servering. hovedret. Grillet oksemørbrad, pommes anna, løvstikke creme med grillede kartofler og syltet kantatel frisk trøffel.. her til trøffel sauce lavet på kylling og hyldeblomst.

6.

6 ret

Pære-kærnemælk-hvidchokolade med vanilje-basilikum og citron marengs.

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (2)

KB

40 års fødselsdag

Sæson (Tobias Vasant)

Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.

LB

50 års fødselsdags middag

Sæson (Tobias Vasant)

Jeg havde booket Tobias Vasant til at lave middag til min runde fødselsdag for 16 personer. Hvilken fornøjelse fra start til slut!! Super behagelig og lydhør allerede fra første kontakt.. Jeg havde ingen ideer om, hvad jeg helt konkret ønskede mig, blot nogle løse tanker, og ud fra det fomåede, han at sammensætte en menu som var helt fantastisk. På selve dagen kom en super sød kok og tjener, som havde styr på alt fra start. Maden og anretninger oversteg alle mine forventninger - smukke anrettede og smagen var i top. Alt var ryddet op ved afgang - det var ikke en finger at sætte på noget som helt, hvilken en fornøjelse. Vores gæster var alle super begejstret. Tobias og hans team får alle de bedste anbefalinger fra os - og det er absolut ikke sidste gang, at vi vil benytte os af dette koncept eller af Tobias og hans team.

1.000 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Sæson (Tobias Vasant)

Hos Restaurant Sæson. Når årstiderne bestemmer, sammensætter vi en gastronomisk oplevelse, ud fra det som naturen leverer. Menuen skifter i takt med årstiden, så vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Essensen er god mad, hyggelige omgivelser og autentisk stemning.

Sæson (Tobias Vasant)

Vi tilbyder forskellige menuer til jer ud af huset som kan ses under vores profil, Vi sørger for at sende en fantastisk kok hjem til jer og give jer en fantastisk oplevelse. I skal også være velkomne til at sende andre forespørgsler end de menuer vi har, vi kan stort set klare det meste. Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.