Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuSnacks: Fisk
Krustade med gammelknascreme, syrlig kantarel, torsk.
Soya chips med taskekrabbe i sesam creme og grønne jordbær.
Tærte med jomfuhummer, purløg, syrlig glaskål.
Snacks: Kød
Sprød kartoffel, Waguy tatar, trøffel creme, grønne tomater.
Sprød tortillia, grillet gris med rabarber BBQ og grillede tomater
Grillspyd med gris, grillet efterårsgrønt i basilikum.
Grøntsags mellemret:
Squash, kantareller og blåbærreduktion.
Braiseret gulerod, timians glace og brunet smør.
Fiskeretter:
Tomat consomme smagt til med hyld, kammusling tatar, tomater og squash.
Farseret pighvar, Gulerødder, porre, fiskefumet på ristede fiskeben.
Vores bud på den bedste tomat i variation, jomfuhummere og hummersauce
Kødretter:
Flapmeat med selleri, pebersauce, hasselnødder og caviar, syltet pastinak.
Grillet waguy med solbær, persillerod og trøffelglace.
Desserter 2 slags.
Blomme, mediara og chokolade med lidt trøffel.
Blåbær, vanilje og basilikumsorbet.
Serveringer (6)
1.
Snacks fisk
Krustade med gammelknascreme, syrlig kantarel, torsk. Soya chips med taskekrabbe i sesam creme og grønne jordbær. Tærte med jomfuhummer, purløg, syrlig glaskål.
2.
Snacks kød
Sprød kartoffel, Waguy tatar, trøffel creme, grønne tomater. Sprød tortillia, grillet gris med rabarber BBQ og grillede tomater Grillspyd med gris, grillet efterårsgrønt i basilikum.
3.
Grøntsags mellemret
Squash, kantareller og blåbærreduktion. Braiseret gulerod, timians glace og brunet smør.
4.
Fiskeretter
Tomat consomme smagt til med hyld, kammusling tatar, tomater og squash. Farseret pighvar, Gulerødder, porre, fiskefumet på ristede fiskeben. Vores bud på den bedste tomat i variation, jomfuhummere og hummersauce
5.
Kødretter
Flapmeat med selleri, pebersauce, hasselnødder og caviar, syltet pastinak. Grillet waguy med solbær, persillerod og trøffelglace.
6.
Dessert
2 slags. Blomme, mediara og chokolade med lidt trøffel. Blåbær, vanilje og basilikumsorbet.
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (2)
KB
40 års fødselsdag
Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.
LB
50 års fødselsdags middag
Jeg havde booket Tobias Vasant til at lave middag til min runde fødselsdag for 16 personer. Hvilken fornøjelse fra start til slut!! Super behagelig og lydhør allerede fra første kontakt.. Jeg havde ingen ideer om, hvad jeg helt konkret ønskede mig, blot nogle løse tanker, og ud fra det fomåede, han at sammensætte en menu som var helt fantastisk. På selve dagen kom en super sød kok og tjener, som havde styr på alt fra start. Maden og anretninger oversteg alle mine forventninger - smukke anrettede og smagen var i top. Alt var ryddet op ved afgang - det var ikke en finger at sætte på noget som helt, hvilken en fornøjelse. Vores gæster var alle super begejstret. Tobias og hans team får alle de bedste anbefalinger fra os - og det er absolut ikke sidste gang, at vi vil benytte os af dette koncept eller af Tobias og hans team.
1.700 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Hos Restaurant Sæson. Når årstiderne bestemmer, sammensætter vi en gastronomisk oplevelse, ud fra det som naturen leverer. Menuen skifter i takt med årstiden, så vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Essensen er god mad, hyggelige omgivelser og autentisk stemning.
Vi tilbyder forskellige menuer til jer ud af huset som kan ses under vores profil, Vi sørger for at sende en fantastisk kok hjem til jer og give jer en fantastisk oplevelse. I skal også være velkomne til at sende andre forespørgsler end de menuer vi har, vi kan stort set klare det meste. Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025