Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

6 retters menu for Michael

By Sæson (Tobias Vasant)

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Snacks: Fisk 
Krustade med gammelknascreme, syrlig kantarel, torsk. 

Soya chips med taskekrabbe i sesam creme og grønne jordbær. 

Tærte med jomfuhummer, purløg, syrlig glaskål. 

Snacks: Kød 
Sprød kartoffel, Waguy tatar, trøffel creme, grønne tomater. 

Sprød tortillia, grillet gris med rabarber BBQ og grillede tomater

Grillspyd med gris, grillet efterårsgrønt i basilikum. 

Grøntsags mellemret: 
Squash, kantareller og blåbærreduktion.

Braiseret gulerod, timians glace og brunet smør. 

Fiskeretter: 
Tomat consomme smagt til med hyld, kammusling tatar, tomater og squash. 

Farseret pighvar, Gulerødder, porre, fiskefumet på ristede fiskeben. 

Vores bud på den bedste tomat i variation, jomfuhummere og hummersauce

Kødretter: 
Flapmeat med selleri, pebersauce, hasselnødder og caviar, syltet pastinak. 

Grillet waguy med solbær, persillerod og trøffelglace. 

Desserter 2 slags. 
Blomme, mediara og chokolade med lidt trøffel. 

Blåbær, vanilje og basilikumsorbet. 

 

Serveringer (6)

1.

Snacks fisk

Krustade med gammelknascreme, syrlig kantarel, torsk. Soya chips med taskekrabbe i sesam creme og grønne jordbær. Tærte med jomfuhummer, purløg, syrlig glaskål.

2.

Snacks kød

Sprød kartoffel, Waguy tatar, trøffel creme, grønne tomater. Sprød tortillia, grillet gris med rabarber BBQ og grillede tomater Grillspyd med gris, grillet efterårsgrønt i basilikum.

3.

Grøntsags mellemret

Squash, kantareller og blåbærreduktion. Braiseret gulerod, timians glace og brunet smør.

4.

Fiskeretter

Tomat consomme smagt til med hyld, kammusling tatar, tomater og squash. Farseret pighvar, Gulerødder, porre, fiskefumet på ristede fiskeben. Vores bud på den bedste tomat i variation, jomfuhummere og hummersauce

5.

Kødretter

Flapmeat med selleri, pebersauce, hasselnødder og caviar, syltet pastinak. Grillet waguy med solbær, persillerod og trøffelglace.

6.

Dessert

2 slags. Blomme, mediara og chokolade med lidt trøffel. Blåbær, vanilje og basilikumsorbet.

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (2)

KB

40 års fødselsdag

Sæson (Tobias Vasant)

Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.

LB

50 års fødselsdags middag

Sæson (Tobias Vasant)

Jeg havde booket Tobias Vasant til at lave middag til min runde fødselsdag for 16 personer. Hvilken fornøjelse fra start til slut!! Super behagelig og lydhør allerede fra første kontakt.. Jeg havde ingen ideer om, hvad jeg helt konkret ønskede mig, blot nogle løse tanker, og ud fra det fomåede, han at sammensætte en menu som var helt fantastisk. På selve dagen kom en super sød kok og tjener, som havde styr på alt fra start. Maden og anretninger oversteg alle mine forventninger - smukke anrettede og smagen var i top. Alt var ryddet op ved afgang - det var ikke en finger at sætte på noget som helt, hvilken en fornøjelse. Vores gæster var alle super begejstret. Tobias og hans team får alle de bedste anbefalinger fra os - og det er absolut ikke sidste gang, at vi vil benytte os af dette koncept eller af Tobias og hans team.

1.700 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Sæson (Tobias Vasant)

Hos Restaurant Sæson. Når årstiderne bestemmer, sammensætter vi en gastronomisk oplevelse, ud fra det som naturen leverer. Menuen skifter i takt med årstiden, så vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Essensen er god mad, hyggelige omgivelser og autentisk stemning.

Sæson (Tobias Vasant)

Vi tilbyder forskellige menuer til jer ud af huset som kan ses under vores profil, Vi sørger for at sende en fantastisk kok hjem til jer og give jer en fantastisk oplevelse. I skal også være velkomne til at sende andre forespørgsler end de menuer vi har, vi kan stort set klare det meste. Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.