Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Store Sæson-6 serveringer

By Sæson (Tobias Vasant)

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Vores menuer skifter sig i takt med sæsonen, derfor er den ikke beskrevet i detaljer men er beskrevet i hvordan menuen er sat op. Vi bruger de bedste råvare som årstiderne og sæsonen har at give til os. Vi har kombineret de mest smagsfyldte retter tilført passion, håndværk og god smag. Vi sørger for en unik smagsoplevelse. Hvis man ønsker en uddybning af menu eller speciale kan dette arrangeres. Hvis man ønsker tilkøb til menuen kan man det. Vi kan eksempelvis sørge for: -Serveringspersonale. -Vinmenu -Dyre råvarer/eksklusive råvare -Ekstra serveringer. Obs. Ved større selskaber på plus 20 vil der blive pålagt lidt ekstra i kuvertpris grundet der vil komme ekstra kok med ud til private dinning.

Serveringer (6)

1.

1. Servering: Snacks - Hapsere

7 forskellinge snacks, bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grønt, sammensat ud fra sæsonen.

2.

2. Servering: Suppe

Smagsfuld suppe med årstiden grøntsager og frisk fangst fra Standby.

3.

3. Servering: Havets Mellemret

Frisk fangst fra havet.

4.

4. Servering: Sæsonens Mellemret

Smagfuldt mellemret tilsat grøntsager og kød.

5.

5. Servering: Hovedret

Protein sammensat med sæsonens grøntsager og kokkehåndværk, hertil en sauce som smager.

6.

6. Servering: Dessert

Blødt, sprødt, sødt og syrligt, til en god afslutning.

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (1)

KB

40 års fødselsdag

Sæson (Tobias Vasant)

Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.

895 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Sæson (Tobias Vasant)

Hos Restaurant Sæson. Når årstiderne bestemmer, sammensætter vi en gastronomisk oplevelse, ud fra det som naturen leverer. Menuen skifter i takt med årstiden, så vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Essensen er god mad, hyggelige omgivelser og autentisk stemning.

Sæson (Tobias Vasant)

Vi tilbyder forskellige menuer til jer ud af huset som kan ses under vores profil, Vi sørger for at sende en fantastisk kok hjem til jer og give jer en fantastisk oplevelse. I skal også være velkomne til at sende andre forespørgsler end de menuer vi har, vi kan stort set klare det meste. Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.