Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Smørrebrødets Verden

By Selma

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Smørrebrød når det er lavet bedst, af det bedste råvarer og med stor umage. Få en oplevelse af traditionelle sammensætninger, som smelter sammen med i stor smag og innovation.

Serveringer (5)

1.

CHRISTIANØPIGENS KRYDDERSILD

Med peberrod, brunet smør og karse.

2.

FENNIKELSILD

48% creme fraiche, boghvede, røde perleløg.

3.

GULEBEDER

Ristet gammelknascreme, solbær og boghvede.

4.

HØNSESALAT

Syltede tragtkantareller, bacon og ristede mandler.

5.

SKOVMÆRKE

Hengemte bær, hvid chokolade, kardemomme og sødskærm.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

625 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Selma

Selma har på kort tid etableret sig som en innovativ smørrebrødsrestaurant. Deres koncept er baseret på en nyskabende tilgang til smørrebrød. De har fuld forståelse og respekt for traditioner, men lader sig ikke være låst af dem. Derimod tager de alt det bedste fra det traditionelle smørrebrød, og tilføjer finesse og nye ideer.

Selma

Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken. Restauranten har et udpræget højt håndværksmæssigt niveau med et detaljefokus udover det sædvanlige, blandet med en kærlighed til råvarerene og en jordnær kontakt til gæsterne. Selma laver smørrebrød helt fra bunden! Deres råvarefokus er baseret på oprindelse, sæson og kvalitet. Deres leverandører består af ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet. Deres mål er nemlig at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.