Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

French

Den store Ultimative Oplevelse

By Skadborg Dining

Menuen - 14 courses

1 SERVERING

Puffet havgus med asier og citrontimian

2 SERVERING

Krustade med citron og ørredrogn

3. SERVERING

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

4 SERVERING

Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel

5 SERVERING

Kongekrabbe med fermenteret honning og syltet kombu

6 SERVERING

Olivenolieis med Prunier Oscietra caviar

7 SERVERING

Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

8 SERVERING

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mendelolie og syltet hyldeblomst

9 SERVERING

Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

10 SERVERING

Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar

11 SERVERING

Stegt foie gras med abrikos, fermenteret honning og timurpeber

12 SERVERING

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

13 SERVERING

Fåremælksyoghurt med citronverbena

14 SERVERING

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

2,495 DKK / person

Skadborg Dining

14 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Skadborg Dining

NIKOLAJ SKADBORG’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.

Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold og kan ydermere fremvise hæder som: IKA Culinary Oly.

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024