Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Nordisk

Den store Gastrome

By Søren

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Gastromés menu præsenteres på chefmade, optimeret til en Private Dining oplevelse i et privat køkken. Med en Michelinstjerne i syv år, tilpasses menuer til sæsonens bedste råvarer. Med rødder i nordisk og fransk gastronomi skaber de en harmonisk blanding af tradition og nytænkning. Deres dedikation ses i brugen af råvarer fra 'The Garden'. Menuen er tænkt som et indblik i Gastromés filosofi - ved bestilling modtages aktuelle, sæsonopdaterede menu, sikrende en unik smagsoplevelse hver gang.

Serveringer (18)

1.

1. SERVERING

Crustade – Kantarel – Skalotteløg

2.

2. SERVERING

Rogn – Puri – Citron

3.

3. SERVERING

Malt – Aubegine – Brændenælde

4.

4. SERVERING

Crumpet – Vagtelæg – Trøffel

5.

5. SERVERING

Parafait – Kirsebær – Cognac

6.

6. SERVERING

Taco – Makrel – Jordbær

7.

7. SERVERING

Multe – Hybenrose – Stikkelsbær

8.

8. SERVERING

Kammusling – Daikon – Dashi

9.

9. SERVERING

Ørredrogn – Purløg – Hestebønner

10.

10. SERVERING

Knoldselleri – Gammelknas – Løvstikke

11.

11. SERVERING

Caviar signature 2023

12.

12. SERVERING

Gris fra Troldegaarden – Majs – Brombær

13.

13. SERVERING

Melon – Citronverbena Hyldeblomst

14.

14. SERVERING

Canelé – Whisky – Vanilje

15.

15. SERVERING

Daijeeling – Yuzo – Yoghurt

16.

16. SERVERING

Vaffel – Egen honning – Pollen

17.

17. SERVERING

Choux – Jordbær – Chantilly

18.

18. SERVERING

Armeridder – Hvid chokolade – Solbær

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

2.000 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Søren

Drevet af visionerne fra William Jørgensen og Søren Jakobsen, fusionerer Gastromé det nordiske køkken med franske traditioner. Med friske råvarer fra deres mini-landbrug, 'The Garden', bringer de sæsonens friskhed direkte til bordet. Søren har hjemme omkring Aarhus, men han kører gerne 100km for at servere gourmet i jeres hjem.

Søren

Gastromé har stolt båret en Michelinstjerne syv år i træk, hvilket vidner om deres urokkelige passion for gastronomi. Hvert måltid her er en symfoni af smag, og teamets dedikation sikrer, at hver bid er en uforglemmelig oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024