Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

Mediterranean

Mellem Struktur

By Struktur

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Som den kvikke måske har opfanget, så har denne restaurant "Struktur" i centrum. Menuen giver jer et fantastisk indblik i en verden af forskellige strukturer, der er bragt sammen i fuld balance af dejlige smage og stilfulde præsentationer.

Serveringer (4)

1.

SNACKS

4 bløde og sprøde snacks fra køkkenet.

2.

BRØD

Vores focaccia & saltet smør fra Aabybro Mejeri

3.

FORRET

Røget jomfruhummersalat på ristet brioche med friskrevet peberrod

4.

MELLEMRET

Stegt fisk på crouton med grillet agurk & ægte sauce med ramsløg

5.

HOVEDRET

Stegt okseryg og braiseret okse med hø-bagt selleri, brændte beder & aromatisk sauce

6.

DESSERT

Rabarber, sprød havre, vanilleis & citronverbena

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Struktur medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af Struktur (1)

TG

Service og smag helt i top.

Struktur

Virkelig lækkert mad og rigtig god service. Alt var helt perfekt - også smagen. Vi vil til enhver tid anbefale andre, at blive serviceret og forkælet af Struktur.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Struktur

Struktur er Restaurant Texturs stolte søsterrestaurant og anerkendt som en af Aalborgs bedste. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, hvor intet går til spilde. BEMÆRK: Menuerne er tænkt som en smagsprøve på Strukturs køkken. Struktur er så passioneret omkring sæsonens skiften, at menuerne derfor opdateres kontinuerligt. Derfor, når du booker Struktur til din Private Dining, vil du modtage en opdaterede sæsonmenu. En menu, I selvfølgeligt kan komme med bemærkninger og input til.

Struktur

Hovedelementerne i maden på Struktur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ. Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk. Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024