Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Mediterranean

Mellem Struktur

By Struktur

Reviews

5.0 / 5

Menuen - 6 courses

SNACKS

4 bløde og sprøde snacks fra køkkenet.

BRØD

Vores surdejsbrød & pisket smør.

FORRET

“Ærtefrikassé”

MELLEMRET

Stegt Skagenfisk med smørdampede raps & sauce skilt med urteolie.

HOVEDRET

Filet af himmerlandskvæg, asparges & ramsløg, samt nye kartofler & pebersauce.

DESSERT

Jordbær med citrusurter & hvid chokolade.

775 DKK / person

Struktur

6 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Struktur

Struktur er Restaurant Texturs stolte søsterrestaurant og anerkendt som en af Aalborgs bedste. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, hvor intet går til spilde. BEMÆRK: Menuerne er tænkt som en smagsprøve på Strukturs køkken. Struktur er så passioneret omkring sæsonens skiften, at menuerne derfor opdateres kontinuerligt. Derfor, når du booker Struktur til din Private Dining, vil du modtage en opdaterede sæsonmenu. En menu, I selvfølgeligt kan komme med bemærkninger og input til.

Struktur

Hovedelementerne i maden på Struktur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ. Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk. Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024