Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuEn tre-retters gourmetmenu bestående af en trio af delikat tartar serveret med sprøde kroketter, efterfulgt af en saftig Beef Wellington, og afsluttet med en luftig og sprød mille-feuille.
Serveringer (0)
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
Glas
Bestik
medbringer
Tallerkener
650 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Tamas mestrer kunsten at balancere det rå og det raffinerede i en skandinavisk og fransk stil, hvilket giver hans mad en enestående og udsøgt harmoni med fremragende økologiske råvarer.
Oplev Tamas, en dedikeret og passioneret kok med mange års erfaring inden for det skandinaviske køkken, uddannet som kok i Danmark. Hans mad er en harmonisk fusion mellem skandinaviske og franske traditioner, hvor han altid søger at skabe smagsoplevelser, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Han elsker det, han gør, og hans mad er altid baseret på lokale, økologiske råvarer. For ham handler det om at skabe retter, der respekterer både naturens rigdom og de klassiske teknikker, samtidig med at han bringer nytænkning til bordet.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024