Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

The Omnivore

By Tamas

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

En tre-retters gourmetmenu bestående af en trio af delikat tartar serveret med sprøde kroketter, efterfulgt af en saftig Beef Wellington, og afsluttet med en luftig og sprød mille-feuille.

Serveringer (0)

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

Glas

Bestik

medbringer

Tallerkener

650 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Tamas

Tamas mestrer kunsten at balancere det rå og det raffinerede i en skandinavisk og fransk stil, hvilket giver hans mad en enestående og udsøgt harmoni med fremragende økologiske råvarer.

Tamas

Oplev Tamas, en dedikeret og passioneret kok med mange års erfaring inden for det skandinaviske køkken, uddannet som kok i Danmark. Hans mad er en harmonisk fusion mellem skandinaviske og franske traditioner, hvor han altid søger at skabe smagsoplevelser, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Han elsker det, han gør, og hans mad er altid baseret på lokale, økologiske råvarer. For ham handler det om at skabe retter, der respekterer både naturens rigdom og de klassiske teknikker, samtidig med at han bringer nytænkning til bordet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024