Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Nordic

Den Store Textur

By Textur

Menuen - 8 courses

SNACKS

4 slags bløde og sprøde snacks

BRØD

Vores focaccia og smør fra Aabybro Mejeri med Læsø sydesalt

FORRET

Tomater med gran & bouillon af tomat og Joselito skinke Sepia med urtesmør & ærter Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, puré af fermenteret kål & sauce på karamelliserede løg

MELLEMRET

Stegt Skagenfisk med asparges

HOVEDRET

Stegt og glaseret okse med sommerporre, nye kartofler & peberrod

OST

Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe

DESSERT

Jordbær, fløde & havre

PETIT FOUR

Sødt til Kaffen

1,111 DKK / person

Textur

8 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Textur

Restaurant Textur er ChefMades innovative nordjyske flagskib. De er desuden en af Aalborgs mest fantastiske restauranter. Deres menuer tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og alt det bedste, den indeholder. I køkkenet arbejder de med at udnytte hver enkelt råvare, så den kan opfylde dens fulde potentiale.

Textur

Hovedelementerne i maden på Textur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Dem formår Textur løbende at sørge for. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Restaurant Textur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovative. Derfor skifter de også deres menu ud hver tredje uge. Det betyder, at I altid har noget nyt at se frem til.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024