Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Nordisk

En kulinarisk rejse i tre serveringer

By Thomas A

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne menu er nøje sammensat for at komplementere hinanden på bedste vis. Forretten er let og frisk, men alligevel fyldig. Hovedretten er smagfuld og rig på syns- og sanseindtryk. Desserten afslutter måltidet med en syrlig friskhed, der efterlader dig mæt og tilfreds uden at være overvældende.

Serveringer (3)

1.

Forret

Confiteret kylling serveret med en delikat ærtepuré, friske ærter og sprøde ærteskud.

2.

Hovedret

Perfekt stegt okseculotte ledsaget af en intens whiskeysauce, sprødt grønt og ovnbagte rodfrugter.

3.

Dessert

Forfriskende rabarbersorbet med knasende maltcrumble, cremet vaniljefløde og syltede rabarber.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

495 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Thomas A

Mit navn er Thomas, jeg er en 40-årig professionel kok uddannet fra en Bib Gourmand-restaurant i Indre København.

Thomas A

Min passion for madlavning handler ikke kun om at tilberede måltider, men også om at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for mine gæster. Jeg nyder at udfordre mig selv og arbejder målrettet på at levere en følelse af luksus og forkælelse ud over alle grænser.

Hos mig er kunden altid i fokus. Du vil opleve en personlig og god betjening, hvor jeg sikrer, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt. Jeg tilbyder også muligheden for at blande mine menuer, så længe alle i selskabet får den samme ret, hvilket sikrer en harmonisk og tilfredsstillende oplevelse for alle.

Lad mig tage dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse, hvor I vil føle jer forkælede og værdsatte.

Jeg har hjemme I Vallensbæk, men kører gerne 200km for at servere gourmet i jeres hjem.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024