Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (3)
1.
Forret
Confiteret kylling serveret med en delikat ærtepuré, friske ærter og sprøde ærteskud.
2.
Hovedret
Perfekt stegt okseculotte ledsaget af en intens whiskeysauce, sprødt grønt og ovnbagte rodfrugter.
3.
Dessert
Forfriskende rabarbersorbet med knasende maltcrumble, cremet vaniljefløde og syltede rabarber.
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Thomas A medbringer
Tallerkener
495 DKK / person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Mit navn er Thomas, jeg er en 40-årig professionel kok uddannet fra en Bib Gourmand-restaurant i Indre København.
Min passion for madlavning handler ikke kun om at tilberede måltider, men også om at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for mine gæster. Jeg nyder at udfordre mig selv og arbejder målrettet på at levere en følelse af luksus og forkælelse ud over alle grænser.
Hos mig er kunden altid i fokus. Du vil opleve en personlig og god betjening, hvor jeg sikrer, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt. Jeg tilbyder også muligheden for at blande mine menuer, så længe alle i selskabet får den samme ret, hvilket sikrer en harmonisk og tilfredsstillende oplevelse for alle.
Lad mig tage dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse, hvor I vil føle jer forkælede og værdsatte.
Jeg har hjemme I Vallensbæk, men kører gerne 200km for at servere gourmet i jeres hjem.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327