Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Nordisk

Kulinarisk Aftenmenu

By Thomas A

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Forkæl dine sanser med vores "Kulinarisk Aftenmenu", en nøje sammensat række af delikate retter, der vil tage dig med på en gastronomisk rejse fyldt med smag og elegance. Hver ret er omhyggeligt udformet med de fineste ingredienser for at skabe en uforglemmelig madoplevelse.

Serveringer (4)

1.

Stegte Kammuslinger

Serveret med saltbagt selleri, karamelliseret selleripuré, crudités af kinaradisser, muslingeskum, stenbiderrogn og frisk dild. En harmonisk blanding af teksturer og smage, der sætter scenen for resten af måltidet.

2.

Skindstegt Kuller

Tilberedt til perfektion og serveret med sauteret grønkål, grønkålschips, sauce blanquette, purløgsolie og friske urter. Denne ret kombinerer sprødhed og blødhed i en elegant balance.

3.

Oksemørbrad

Rosastegt oksemørbrad med pimentcreme, pommes fondant, sauteret spidskål, revet brændt hvidløg og en sauce lavet på reduceret æblejuice monteret med brunet smør. En fyldig og velsmagende hovedret, der forkæler smagsløgene.

4.

Hjemmelavet Hindbæris

Serveret med citronfromage, maltcrumble, nøddenougatine, olivenolie og frisk kørvel. En forfriskende afslutning på måltidet, der kombinerer søde og syrlige noter i en perfekt harmoni.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

Bedømmelser af (1)

LF

Middag med venner.

Thomas A

Dejlig oplevelse med privat kok! Thomas havde sendt sin souschef Bom, som tog sig kærligt af os. Meget sød, behagelig og lydhør for vores ønsker. Maden perfekt og smukt anrettet. Køkkenet efterladt pletfrit. Anbefalinger herfra!

750 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Thomas A

Mit navn er Thomas, jeg er en 40-årig professionel kok uddannet fra en Bib Gourmand-restaurant i Indre København.

Thomas A

Min passion for madlavning handler ikke kun om at tilberede måltider, men også om at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for mine gæster. Jeg nyder at udfordre mig selv og arbejder målrettet på at levere en følelse af luksus og forkælelse ud over alle grænser.

Hos mig er kunden altid i fokus. Du vil opleve en personlig og god betjening, hvor jeg sikrer, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt. Jeg tilbyder også muligheden for at blande mine menuer, så længe alle i selskabet får den samme ret, hvilket sikrer en harmonisk og tilfredsstillende oplevelse for alle.

Lad mig tage dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse, hvor I vil føle jer forkælede og værdsatte.

Jeg har hjemme I Vallensbæk, men kører gerne 200km for at servere gourmet i jeres hjem.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024