Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Italian

Lungo L'altro

By Trattoria L'altro

Reviews

5.0 / 5

Menuen - 6 courses

ENTRÉE

Porchetta tern, balsamico mayo, brøndkarse

PANE

Hvidløgsfocaccia & ekstra jomfru oliven olie

PRIMO

Tiella pugliese Kartoffelgratin med dampede blåmuslinger, tomat-tatar, emulsion af middelhavsurt

PIATTO INTERMEDIO

Gnocchi med butternut squash, sprød pancetta, stegt salvie, kanel-smør

SECONDO

Pollo alla cacciatora Pandestegt kylling med hvidløg, gulerødder, bladselleri, tomatcreme, kapers og sorte oliven, serveret med rosmarin ovnstegte kartofler

DOLCE

Mørk chokolademousse, pistacie-crumble, bagt marengs

785 DKK / person

Trattoria L'altro

6 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Trattoria L'altro

Bag restaurant L’Altro står holdet fra den anerkendte Michelin-restaurant Era Ora. De ønsker at forkæle jer med autentiske italienske serveringer, hvor enkelhed møder dybde i smag. De kombinerer traditionelle italienske retter med et moderne twist. L'Altro er et passioneret team, der har rødder i forskellige regioner af Italien, hvilket sikrer en autentisk smagsoplevelse. Selvom de udfordrer det konventionelle, bevarer de altid de originale smages integritet i en klar og uspoleret hovedrolle.

Trattoria L'altro

Skabt af holdet bag den berømte Michelin-restaurant Era Ora, præsenterer L’Altro sig som en "antiristorante", en hyldest til den autentiske, hjemlige madoplevelse. Navnet L’Altro, som betyder ”den anden” på italiensk, er en anerkendelse af deres første gastronomiske eventyr og den dyrebare viden, de har høstet derfra. Med en dyb forståelse for det italienske køkken, behandler L’Altro hver ret med kreativ finesse, hvor hver detalje er nøje overvejet. Det dedikerede team er håndplukket fra hele Italien, hvilket sikrer en autentisk og kulinariske mangfoldighed. Mens de er tro mod regionale traditioner, tilføjer de også en moderne og skarp vinkel, hvilket inviterer gæsterne på en uforglemmelig smagsrejse gennem Italiens rige køkken.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024