Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Zhara Mian
Zhara Mian

Zhara Mian

Om Zhara Mian

Zhara Mian is an internationally recognized personal chef and consultant who has spent over 18 years honing her craft in the hospitality industry.

She began The Transient Chef with the vision of bringing transcending, yet affordable menus and restaurant experiences to clients around the globe. Her passion for reimagining culinary classics into creative fusions matches her drive to bring a truly personalized dining experience to clients wherever they are in the world. From her roots at a small bakery in her Canadian hometown, she has expanded her culinary horizons globally, having worked and studied across North America, Europe, South America and Asia. She holds two certificates in molecular and gastronomic sciences from Harvard and has completed her WSET 2. She has been a finalist for the Hawksworth Young Chef Scholarship and the Garland Culinary Competition as well as having represented Denmark at the 5th World Tapas Championship in Valladolid Spain. With operational bases in Canada, Belgium, Denmark, and the UK; her food services are available worldwide and she stands ready to bring her international culinary acumen anywhere her clients wish to "Eat well".

Zhara Mian

Book

Priser fra DKK per person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.