Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Glacé Équilibré

By BÂTON GLACÉ

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Dyk dybere ind i en verden, hvor gastronomiens kunst udfolder sig i perfekt harmoni. Oplev en balance mellem råvarer, teknikker og traditioner, hvor hvert skridt er nøje afstemt for at skabe en helstøbt oplevelse. En middelvej mellem det velkendte og det uventede, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hver ret er en fejring af både fransk finesse og japansk præcision. Lad dig forføre af en symfoni af smage, der både udfordrer og begejstrer

Serveringer (8)

1.

SNACKS

Håndpillede rejer, Rejechips samt reje creme Sprøde rodfrugter med spæde urter Æbleskive med blæksprutte

2.

BRØD

Surdjesbrød og smør rørt med havsalt

3.

1. SERVERING

Taskekrabbe i saltet knoldselleri, ørredrogn, syltet boljebeder samt burre blanc sauce og dild

4.

2. SERVERING

Grillet hummer, kejserhatte, crudite af rødbede og brunet smør sc med lagret soja

5.

3. SERVERING

Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg

6.

4. SERVERING

Oksehøjreb med grillet porre, stegt hjertesalat a la francaise, syltede rødbeder med brombær samt sauce bordelaise

7.

5. SERVERING

Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade

8.

6. SERVERING

Hengemte bær & "Chokoladekage"

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

1.200 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om BÂTON GLACÉ

FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. De har hjemme i Aarhus men kører i hele landet.

BÂTON GLACÉ

Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024