Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

French

Glacé Initiale

By BÂTON GLACÉ

Menuen - 8 courses

SNACKS

Sprøde rodfrugter med spæde urter Æbleskive med blæksprutte

BRØD

Surdjesbrød og smør rørt med havsalt

1. SERVERING

Taskekrabbe i saltet knoldselleri, ørredrogn, syltet boljebeder samt burre blanc sauce og dild

2. SERVERING

Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg

3. SERVERING

Oksehøjreb med grillet porre, stegt hjertesalat a la francaise, syltede rødbeder med brombær samt sauce bordelaise

4. SERVERING

Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade

5. SERVERING

Hengemte bær & "Chokoladekage"

6. SERVERING

Sødt til kaffen

795 DKK / person

BÂTON GLACÉ

8 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om BÂTON GLACÉ

FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. Forbered dig på en rejse, hvor traditionelle grænser udfordres, og hvor hver ret fortæller en historie

BÂTON GLACÉ

Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024