Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Glacé (JUL) Splendeur

By BÂTON GLACÉ

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

"Splendeur" betyder pragt eller storhed på fransk, hvilket smukt benævner vores storslåede julemenu. Mød verden, hvor julens varme og hygge møder kulinarisk finesse. Her kombineres vinterens rige smage med tradition og innovation, og isens magi er altid til stede. Hver ret er en hyldest til højtiden, forvandlet gennem en unik fusion af fransk elegance og japansk præcision. Forvent en festlig symfoni af smage, der både vækker minder og skaber nye. Velkommen til en uforglemmelig julefejring

Serveringer (11)

1.

SNACKS

Japansk ris cracker med kombu tang Rejechips med noritang håndpilede rejer Ananas i sake, chili og salt Takoyaki, japanske æbleskive Østers og wasabi

2.

BRØD

Surdjesbrød og smør rørt med havsalt

3.

1. SERVERING

Taskekrabbe dumplings med juzu dashi, kefir lime og daikon

4.

2. SERVERING

Hummersuppe med hvid miso, stegte kammuslinger, grillet løg og græskar

5.

3. SERVERING

Grillet hummer, kejserhatte, crudite af rødbede og brunet smør sc med lagret soja

6.

4. SERVERING

Grillet ribbensteg i 5 Spice, karamelliseret æble og rosenkål med sky sauce med ribs og purløg

7.

5. SERVERING

Andebryst med grillet porre, grønkål i japansk grøn chili, syltede rødbeder med brombær og sauce Ala Peking

8.

6. SERVERING

Unika oste med kiks og sylt

9.

7. SERVERING

Håndlavet ispind – solbær is med varm kirsebær sauce

10.

8. SERVERING

Hengemte bær & "Chokoladekage"

11.

9. SERVERING

Sødt til kaffen

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om BÂTON GLACÉ

FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. De har hjemme i Aarhus men kører i hele landet.

BÂTON GLACÉ

Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.