Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (10)
1.
SNACKS
Håndpillede rejer, Rejechips samt reje creme Sprøde rodfrugter med spæde urter Ananas i cointreau med tørret kaviar Æbleskive med blæksprutte
2.
BRØD
Surdjesbrød og smør rørt med havsalt
3.
1. SERVERING
Taskekrabbe i saltet knoldselleri, ørredrogn, syltet boljebeder samt burre blanc sauce og dild
4.
2. SERVERING
Grillet hummer, kejserhatte, crudite af rødbede og brunet smør sc med lagret soja
5.
3. SERVERING
Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg
6.
4. SERVERING
Oksehøjreb med grillet porre, stegt hjertesalat a la francaise, syltede rødbeder med brombær samt sauce bordelaise
7.
5. SERVERING
Unika oste med kiks og sylt
8.
6. SERVERING
Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade
9.
7. SERVERING
Hengemte bær & "Chokoladekage"
10.
8. SERVERING
Sødt til kaffen
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
1.195 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. De har hjemme i Aarhus men kører i hele landet.
Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024