Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Japanese

特大 (Tokudai)

By KASA

Reviews

5.0 / 5

Menuen - 11 courses

SNACKS

Japansk ris cracker med kombu tang Rejechips med noritang håndpilede rejer Ananas i sake, chili og salt Takoyaki, japanske æbleskive Østers og wasabi

BRØD

Surdjesbrød og smør rørt med havsalt

1. SERVERING

Taskekrabbe dumplings med juzu dashi, kefir lime og daikon

2. SERVERING

Hummersuppe med hvid miso, stegte kammuslinger, grillet løg og græskar

3. SERVERING

Grillet hummer, kejserhatte, crudite af rødbede og brunet smør sc med lagret soja

4. SERVERING

Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg

5. SERVERING

Oksehøjreb med grillet porre, pak choi i japansk grøn chili, syltede rødbeder med brombær

6. SERVERING

Unika oste med kiks og sylt

7. SERVERING

Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade

8. SERVERING

Hengemte bær & "Chokoladekage"

9. SERVERING

Sødt til kaffen

1,595 DKK / person

KASA

11 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om KASA

En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes.

KASA

Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken. En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024