Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Den Lette

By Mark B

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Nyd en let og elegant kulinarisk oplevelse med vores "Den Lettere Gourmetmenu". Denne menu er skabt til at levere raffinerede smage og en delikat balance mellem lette forretter og tilfredsstillende hovedretter, afsluttet med en frisk og sød dessert. Perfekt til dem, der ønsker en smagsoplevelse uden den tunge fornemmelse.

Serveringer (3)

1.

Kullerfilet

Kullerfilet med Sauté af Sommergrønt, Honningkoral og Gulerods Beurre Blanc
En delikat start på måltidet med frisk kullerfilet serveret med en sauté af sæsonens sommergrøntsager. Retten er elegant afbalanceret med en sød honningkoral og en silkeblød gulerods beurre blanc, der tilføjer en dejlig cremethed.

2.

Rosastegt Oksefilet

Rosastegt Oksefilet med Variation af Ærter, Forårsløg og Kraftig Trøffelglace
Denne hovedret byder på en saftig rosastegt oksefilet, akkompagneret af en kreativ variation af ærter og forårsløg. Den kraftige trøffelglace tilføjer en dybde og rigdom, der løfter retten til nye højder. Serveret med nye danske kartofler a part for en komplet oplevelse.
Mulighed for tilkøb af friske trøfler (90 kr per person) for en ekstra luksuriøs touch.

3.

Koldskålsmousse

Koldskålsmousse med Friske Jordbær, Karamelliseret Kammerjunke Knas og Karamel
Afslut din middag med en let og forfriskende koldskålsmousse. Indlagt med friske jordbær, tilføjer denne dessert en dejlig sødme og friskhed. Karamelliseret kammerjunke knas giver en skøn tekstur, mens karamel tilføjer en ekstra dimension af sødme.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

HI

Super middag

Mark B

Kokken Simon fra Mark B leverede en fremragende 5-retters menu. Simon var gennemført professionel, venlig, og imødekommende for vores ønsker. Flot anrettet og velsmagende mad. De bedste anbefalinger til Simon og og Mark B.

598 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mark B

Mark leverer højkvalitets fine dining til enhver lejlighed. Menuen er sæsonpræget med fokus på lokale råvarer.

Mark B


Jeg hedder Mark, og er udlært kok fra Restaurant Støberiet i Holstebro. Min interesse for mad stammer helt fra da jeg som barn hjalp min far i køkkenet når flæskestegen og den brune sovs skulle laves. Da jeg var 9 år gammel fik jeg ansvaret for indkøb samt madlavningen en fast dag i ugen, hvilket kun har været med til at gøre min passion større.

I maj 2021 blev jeg udtaget til landsholdet for unge kokke under 24 år. I forbindelse med konkurrencerne er min kapacitet inden for madlavning vokset til et helt nyt niveau.

I de sidste par år har jeg kørt en private dining og catering virksomhed som står for mad til enhver lejlighed. Om det er rund fødselsdag, et bryllup eller en 10 retters menu til en komsammen, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig med fantastisk mad og god service.

Jeg håber at kunne vise mine færdigheder til et arrangement ude hos dig.

Mark har hjemme i 8860, Ulstrup, men kører gerne i hele landet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024