Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Mark B
Mark B

Kok

Mark B

Om Mark B

Mark leverer højkvalitets fine dining til enhver lejlighed. Menuen er sæsonpræget med fokus på lokale råvarer.


Jeg hedder Mark, og er udlært kok fra Restaurant Støberiet i Holstebro. Min interesse for mad stammer helt fra da jeg som barn hjalp min far i køkkenet når flæskestegen og den brune sovs skulle laves. Da jeg var 9 år gammel fik jeg ansvaret for indkøb samt madlavningen en fast dag i ugen, hvilket kun har været med til at gøre min passion større.

I maj 2021 blev jeg udtaget til landsholdet for unge kokke under 24 år. I forbindelse med konkurrencerne er min kapacitet inden for madlavning vokset til et helt nyt niveau.

I de sidste par år har jeg kørt en private dining og catering virksomhed som står for mad til enhver lejlighed. Om det er rund fødselsdag, et bryllup eller en 10 retters menu til en komsammen, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig med fantastisk mad og god service.

Jeg håber at kunne vise mine færdigheder til et arrangement ude hos dig.

Mark har hjemme i 8860, Ulstrup, men kører gerne i hele landet.

Mark B

Bedømmelser af Mark B (1)

5,00

HI

Super middag

Mark B

Kokken Simon fra Mark B leverede en fremragende 5-retters menu. Simon var gennemført professionel, venlig, og imødekommende for vores ønsker. Flot anrettet og velsmagende mad. De bedste anbefalinger til Simon og og Mark B.

Bog

Priser fra 598 DKK Pr. person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024