Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuVi indleder aftenen med delikate snacks: en sprød løgtærte med Gammelknas samt et raffineret kræmmerhus fyldt med agurk og en mild cremet wasabi.
Til forret serveres en nænsomt tilberedt kullerfilet, ledsaget af smørstegte ærter i sautering og en silkeblød kærnemælkssauce med brunet smør og friske urter. Hertil friskbagt brød og smør med det karakteristiske Læsø Sydesalt.
Aftenens mellemret består af langtidstilberedt svinebryst fra frilandsgris, elegant anrettet med palmekål, svampe og rysteribs, afrundet af en dyb og fyldig sauce.
Som hovedret præsenteres rosastegt okse, ledsaget af en lille tærte fyldt med ragu af spidsbryst, sæsonens grøntsager og en intens, aromatisk trøffelglace.
Til dessert byder vi på en let og luftig vaniljemousse med passionsfrugt, grillet ananas, karamel og sprødt knas, serveret med en cremet ananas-is.
Serveringer (5)
1.
Snacks
Løg tærte med gammelknas Kræmmerhus med agurk og wasabi.
2.
Forret
Kuller filet med saute af smørstegt ærter, kærnemælk sauce med brunet smør og urter. Brød og smør med Læsø sydesalt
3.
Mellemret
Langtidstilberedt svinebryst af frilands gris med palmekål, svampe og rysteribs samt kraftig sauce.
4.
Hovedret
Rosastegt okse, tærte med ragu på spidsbryst, sæsonens grønt og kraftig trøffelglace.
5.
Dessert
Vaniljemousse med passionsfrugt, grillet ananas, karamel og knas samt ananas is.
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (9)
BS
Top professionel oplevelse
Alt gik præcist som aftalt. Vores forventninger blev opfyldt og mere til. Han bidrog positivt til selskabet med en meget åben og imødekommende tilgang. Menuen var super, retterne perfekte og tidsplanen holdt perfekt. Vores gæster var yderst tilfredse og som værtspar kunne vi nyde aftenen og vores gæsters selskab. Vil klart anbefale det til andre.
NB
Fin aften
Fin aften
AP
Engagerede og professionelle kokke
En helt fantastisk god oplevelse fra start til slut. Mark B udviste stor indlevelse og engagement så vi fik aftalt det helt rigtig for os. Simon V var kokken der kom ud. Hold op en dygtig, omhyggelig, professionel og helt igennem behagelig person, der sørgede for at ALT bare var i top! Stor anbefaling herfra!
LA
5-stjernet gourmet i eget hjem
Jeg havde Marks kok Simon til at lave mad til min 50-års fødselsdag. Vi var 10 personer, og det var en helt igennem fantastisk mad-oplevelse! Maden og anretningen var sublim, kokken meget professionel og behagelig. Køkkenet blev efterladt rengjort - næsten pænere, end han modtog det. Vi kan kun anbefale at booke Mark B til et dit næste middagsselskab 🤩👍
CR
Fantastisk aften
Mark skabte en fantastisk aften fra start til slut med lækker mad og god stemning. De bedste anbefalinger herfra.
SK
Fantastisk eftermiddag med Mark B
Vi havde Mark B ude og servere 4 retter i anledning af vores datters dåb. Vi havde alle en fantastisk oplevelse og maden var både velanrettet og velsmagende. Mark B var behagelig og fandt nemt rundt i vores køkken og efterlod det pletfri 🌟Jeg kan på det varmeste anbefale ham til dit næste arrangement .
LB
Fantastisk oplevelse
Vi har efterhånden haft en del chefmade oplevelser, men alle deltagere var enige om at middagen denne gang var en oplevelse som ender i top 2 ! Lækker mad og super behagelig service
AR
Sølvbryllup
Var en rigtig god oplevelse
HI
Super middag
Kokken Simon fra Mark B leverede en fremragende 5-retters menu. Simon var gennemført professionel, venlig, og imødekommende for vores ønsker. Flot anrettet og velsmagende mad. De bedste anbefalinger til Simon og og Mark B.
700 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Mark leverer højkvalitets fine dining til enhver lejlighed. Menuen er sæsonpræget med fokus på lokale råvarer.
Jeg hedder Mark, og er udlært kok fra Restaurant Støberiet i Holstebro.
Min interesse for mad stammer helt fra da jeg som barn hjalp min far i køkkenet når flæskestegen og den brune sovs skulle laves. Da jeg var 9 år gammel fik jeg ansvaret for indkøb samt madlavningen en fast dag i ugen, hvilket kun har været med til at gøre min passion større.
I maj 2021 blev jeg udtaget til landsholdet for unge kokke under 24 år. I forbindelse med konkurrencerne er min kapacitet inden for madlavning vokset til et helt nyt niveau.
I de sidste par år har jeg kørt en private dining og catering virksomhed som står for mad til enhver lejlighed. Om det er rund fødselsdag, et bryllup eller en 10 retters menu til en komsammen, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig med fantastisk mad og god service.
Jeg håber at kunne vise mine færdigheder til et arrangement ude hos dig.
Mark har hjemme i 8860, Ulstrup, men kører gerne i hele landet.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025