Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menu1 - Braiseret porre med kantareller, serveret med kastanje-kernemælks sauce
Vin forslag: Chardonnay fra Jura
2\. Smør porcheret jomfruhummer og skorzonerrødder, sprød palmekål serveret med hollandaise
Vin: Rieslingen (Kabinett Trocken)
3\. Rørt tartar med syltede kantareller, jordskokke cips og estragon
VIn: Pinot Noir
4\. Trøffelfarseret vagtler med knoldselleri pure på gode mængder smør, sauteret majs og østerhatte, serveret med kalveglase
Vin: Nebbiolo Langhe
5\. Citronverbena syltet lille Ø æbler, malt crumble og pisket hvid chokolade ganache
vin: _Spätlese Riesling_
Serveringer (5)
1.
1 ret
- Braiseret porre med kantareller, serveret med kastanje-kernemælks sauce Vin forslag: Chardonnay fra Jura
2.
2 ret
Smør porcheret jomfruhummer og skorzonerrødder, sprød palmekål serveret med hollandaise Vin: Rieslingen (Kabinett Trocken)
3.
3 ret
Rørt tartar med syltede kantareller, jordskokke cips og estragon VIn: Pinot Noir
4.
4 ret
. Trøffelfarseret vagtler med knoldselleri pure på gode mængder smør, sauteret majs og østerhatte, serveret med kalveglase Vin: Nebbiolo Langhe
5.
5 ret
. Citronverbena syltet lille Ø æbler, malt crumble og pisket hvid chokolade ganache vin: _Spätlese Riesling_
Krav til køkkenet
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Vi er Natur Gastronomi, to kokke, Mikkel og Shayan, som har arbejdet sammen i 10 år. Vi fokuserer på god, velsmagende mad uden alt det unødvendige. Vores tilgang er simpel, kreativ, ærlig og kompromisløs. Kvaliteten taler for sig selv.
Vi har base i den private vinklub The Vault i København, hvor vi hver uge laver alt fra fine dining og bistromad til vinsmagninger. Vores køkken er inspireret af det nye nordiske, det franske og det italienske køkken. Vi sætter en ære i at lade sæsonens råvarer spille hovedrollen og starter altid med grøntsagerne for at bygge retterne op naturligt og afstemt. Vi laver mad til alle typer arrangementer, fra intime middage til store selskaber, med fokus på kvalitet, kreativitet og smag. Er du klar til maden, der samler folk og skaber mindeværdige øjeblikke? Lad os tage køkkenet for dig. Natur - når det enkle bliver fantastisk.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025