Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (5)
1.
Corn Bread & Mushroom
Crispy corn bread cooked with clotted cream in stone molds, served with seasonal mushroom and wild herbs, black garlic cream
2.
Anchovy & Rice
Anchovy covered rice cake served with aioli and purslane
3.
Rainbow Chard Dolma
Chard dolma rolled with braised lamb and tomato, serves with warm yoghurt sauce and crispy
4.
Cod & Corn
Creamy charred corn served with grilled cod and seasonal greens
5.
Black Sea Sweet Børek
Hand-Rolled phllyo dough filled with pictachio cream and drizzled with honey and lavander, served with Turkish tea
Krav til køkkenet
Ovn
Tallerkener
Køleskab
Glas
Mixer
Bestik
medbringer
Blender
Mixer
1.200 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien.
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Jeg har været i køkkenet, siden jeg kunne rulle vinblade, omkring 7 år gammel. Smagene og opskrifterne i min hukommelse, den kultur og de traditioner, jeg bærer, er altid med mig. Før jeg flyttede til Danmark, arbejdede jeg i professionelle køkkener, herunder Michelin-restauranter, og som privatkok. Jeg laver mad, skriver, tegner, forsker og deler omkring et bord, for ikke at glemme, hvad der gør mig til den, jeg er. Hver ret, jeg tilbereder på Chefmade, hvert bord, vi deler, er en rejse tilbage til mine rødder, en måde at huske og ære min essens på, mens jeg bor i mit andet hjem, København. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien. Hos Kavata lader jeg årstiderne i Danmark styre ingredienserne og tilpasser dem, hvor det føles rigtigt, samtidig med at jeg bevarer essensen af hver ret. Så vær klar, hvis jeg bytter vinblade ud med lindeblade, nogle ting er beregnet til at blive nytænkt, mens andre skal forblive, som de er.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025