Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuKok
Om Nesrin Eren
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien.
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Jeg har været i køkkenet, siden jeg kunne rulle vinblade, omkring 7 år gammel. Smagene og opskrifterne i min hukommelse, den kultur og de traditioner, jeg bærer, er altid med mig. Før jeg flyttede til Danmark, arbejdede jeg i professionelle køkkener, herunder Michelin-restauranter, og som privatkok. Jeg laver mad, skriver, tegner, forsker og deler omkring et bord, for ikke at glemme, hvad der gør mig til den, jeg er. Hver ret, jeg tilbereder på Chefmade, hvert bord, vi deler, er en rejse tilbage til mine rødder, en måde at huske og ære min essens på, mens jeg bor i mit andet hjem, København. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien. Hos Kavata lader jeg årstiderne i Danmark styre ingredienserne og tilpasser dem, hvor det føles rigtigt, samtidig med at jeg bevarer essensen af hver ret. Så vær klar, hvis jeg bytter vinblade ud med lindeblade, nogle ting er beregnet til at blive nytænkt, mens andre skal forblive, som de er.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024