Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (9)
1.
Börek
handmade phyllo dough with gammel knas and seasonal wild herbs.
2.
Sesame Bun
with Turkish Sausage and Dill
3.
Special Butter & Bread
whipped butter serve with sundried tomato, roasted sesame, lemon thyme.
4.
Tomato
Confit tomato, wild thyme, purslane with real pomegranate dressing.
5.
Olive Salad
Olive, walnut, different radishes with grilled bell pepper dressing.
6.
Cheese Plate with Flaxseed and Cumin Crisp
Goat cheese spread with roasted hazelnut and house-made quince jam.
7.
Marinated Quail Eggs 64C
ramson oil, fresh mint, chives, pulbiber ( sundried turkish pepper )
8.
Kavata Pea Hummus
Double roasted tahini, coriander, cinnamon.
9.
Menemen
soft boiled egg with special tomato sauce and green pepper
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Tallerkener
Glas
Bestik
medbringer
Blender
Mixer
750 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien.
Som en kok, hvis historier og rødder alle er knyttet til Istanbul, flyttede jeg til København i 2022. Jeg har været i køkkenet, siden jeg kunne rulle vinblade, omkring 7 år gammel. Smagene og opskrifterne i min hukommelse, den kultur og de traditioner, jeg bærer, er altid med mig. Før jeg flyttede til Danmark, arbejdede jeg i professionelle køkkener, herunder Michelin-restauranter, og som privatkok. Jeg laver mad, skriver, tegner, forsker og deler omkring et bord, for ikke at glemme, hvad der gør mig til den, jeg er. Hver ret, jeg tilbereder på Chefmade, hvert bord, vi deler, er en rejse tilbage til mine rødder, en måde at huske og ære min essens på, mens jeg bor i mit andet hjem, København. Mine menuer er inspireret af den rige kulinariske arv i Istanbul, hvor jeg er født og opvokset, og den mangfoldige madkultur i Anatolien. Hos Kavata lader jeg årstiderne i Danmark styre ingredienserne og tilpasser dem, hvor det føles rigtigt, samtidig med at jeg bevarer essensen af hver ret. Så vær klar, hvis jeg bytter vinblade ud med lindeblade, nogle ting er beregnet til at blive nytænkt, mens andre skal forblive, som de er.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024