Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Den lille essentielle oplevelse

By Nikolaj

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Dyk ned i en kulinarisk verden med nøje udvalgte serveringer, der omfavner sæsonens rigdom. Fra delikate snacks til friskbagt surdejsbrød, hver ret er designet til at pirre både smags- og synssansen. Nikolajs unikke kombination af kreativitet og nordisk inspiration sikrer, at denne menu ikke kun tilfredsstiller ganen, men også skaber en visuel fest. Oplev det bedste, sæsonen har at byde på, og lad dig forføre af en gastronomisk rejse, hvor tradition møder innovation

Serveringer (7)

1.

1. SNACK

Puffet havgus med asier og citrontimian

2.

2. SNACK

Krustade med citron og ørredrogn

3.

3. SNACK

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

4.

BRØD

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

5.

FORRET

Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

6.

HOVEDRET

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

7.

DESSERT

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (5)

LN

uovertruffen oplevelse

Nikolaj

5 stjerner for maden - og meget fair pris når man tænker på hele oplevelsen

JH

60 års for 18 gæster

Nikolaj

Virkelig en fin oplevelse! Alt gik glat og maden var skøn.

CL

super gourmet galore

Nikolaj

helt igennem en fantastisk aften med venner og familie - højeste niveau og behagelig tone (+rent køkken)

JP

jamen dog...

Nikolaj

sublimt!

VV

En perfekt aften

Nikolaj

Rigtig god oplevelse, lækker mad og alt var som det skulle være, Viktoria V.

895 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Nikolaj

Nikolajs’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.

Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold og kan ydermere fremvise hæder som: IKA Culinary Oly.

Nikolaj har hjemme på Frederiksberg, men kører op til 120km for at komme hjem til jeres køkken og servere hos jer og jeres gæster.

Nikolaj

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Se en kort video herunder hvor Nikolaj fortæller om sit cuisine og tilgang til faget.



Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024