Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menu5 retters skræddersyet menu inkl. snacks
Serveringer (5)
1.
Snacks
Kyllingechips med gærcreme og karse Krustade med citron og ørredrogn Vaffel med Mangalitzaskinke
2.
Forret
Krabbesalat med marineret agurk og ristet brød Hiramasa med muslingeboullion, syltet hyldeblomst & geleret syltelage
3.
Mellemret
Stegt torsk med med østershatte, spinat og beurre blanc
4.
Hovedret
Rosastegt and med butternutsquash, ristede kerner og madeirasauce
5.
Dessert
Blåbærsorbet med creme fraiche, crumble, vilde syltede blåbær samt hybenrose og malt
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (6)
LN
uovertruffen oplevelse
5 stjerner for maden - og meget fair pris når man tænker på hele oplevelsen
JH
60 års for 18 gæster
Virkelig en fin oplevelse! Alt gik glat og maden var skøn.
CL
super gourmet galore
helt igennem en fantastisk aften med venner og familie - højeste niveau og behagelig tone (+rent køkken)
JP
jamen dog...
sublimt!
VV
En perfekt aften
Rigtig god oplevelse, lækker mad og alt var som det skulle være, Viktoria V.
JD
Lækker fødselsdagsmiddag
Super lækker mad til en lille fødselsdagsfest. Middagen blev fint tilpasset aftenens indslag og tilpasset koncerten undervejs. Der var ikke en finger at sætte på noget - hverken maden, anretning eller hvordan køkkenet blev hold skinnede rent
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Nikolajs’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.
Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold og kan ydermere fremvise hæder som: IKA Culinary Oly.
Nikolaj har hjemme på Frederiksberg, men kører op til 120km for at komme hjem til jeres køkken og servere hos jer og jeres gæster.
Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
OBS: Nikolaj tager ikke imod bestillinger for under 15.000 DKK fredage og lørdage.
Se en kort video herunder hvor Nikolaj fortæller om sit cuisine og tilgang til faget.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024