Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (10)
1.
BRØD
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
2.
1. SERVERING
Puffet havgus med asier og citrontimian
3.
2. SERVERING
Krustade med citron og ørredrogn
4.
3. SERVERING
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
5.
4. SERVERING
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
6.
5. SERVERING
Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
7.
6. SERVERING
Oksemørbrad med syltet sennep og sherrysauce
8.
7. SERVERING
Nye løg med brunet smør, sesam & shiso
9.
8. SERVERING
Braiserede porrer med saltede pærer og Pedro ximénez
10.
9. SERVERING
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af (4)
LN
uovertruffen oplevelse
5 stjerner for maden - og meget fair pris når man tænker på hele oplevelsen
CL
super gourmet galore
helt igennem en fantastisk aften med venner og familie - højeste niveau og behagelig tone (+rent køkken)
JP
jamen dog...
sublimt!
VV
En perfekt aften
Rigtig god oplevelse, lækker mad og alt var som det skulle være, Viktoria V.
845 DKK / person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Nikolajs’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.
Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold og kan ydermere fremvise hæder som: IKA Culinary Oly.
Nikolaj har hjemme på Frederiksberg, men kører op til 120km for at komme hjem til jeres køkken og servere hos jer og jeres gæster.
Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
Se en kort video herunder hvor Nikolaj fortæller om sit cuisine og tilgang til faget.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327