Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Nomelle Store Sæson Menu

By Rasmus

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Lækker stor 7 retters sæson menu med det aller bedste lokale råvarer

Tilkøb:
Vinmenu: 395,-
Caviar servering: 395,- 

Serveringer (7)

1.

1. servering

Pani puri - Røget kuller - Syrnet fløde Tærte - Lokalt grønt - Æggeblomme

2.

2. servering

Nomelles brød med saltet smør

3.

3. servering

Dansk ørred - Ponzu - Crudité

4.

4. servering

Tatar af malkeko - Hasselnødder - Trøffel

5.

5. servering

Fisk stegt på brioche - Ørredrogn - Muslinge bisque

6.

6. servering

Rosa okse - Sæsongrønt - Mættet bordelaise

7.

7. servering

Mælkechokolade - Solbær - Sprøde flager

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

795 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Rasmus

Rasmus fra Nomelle stræber efter at forene den innovative og legende tilgang, med kun de bedste, lokale råvarer der findes i lokalområdet

Rasmus

Rasmus er en af de bedste gourmetkokke og driver til dagligt sin restaurant i Århus. Han mestrer madlavning på alle niveauer, men har en særlig ekspertise inden for nordisk gourmet, præget af lokale råvarer. Rasmus samarbejder med lokale avlere, hvilket betyder, at menuerne kan variere afhængigt af sæsonen og tilgængeligheden af friske råvarer. Dette sikrer altid den højeste kvalitet og en unik madoplevelse, selv hvis menuen ændres ved langtidsbooking.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024