Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Italian

Va' All 'Inferno!!

By Restaurant Ribelli

Menuen - 6 courses

SNACKS

Vandmelon & limoncello. Blåmusling, tang & fennikel. Lufttørret skinke & krydderurter. Andehjerte & kirsebær. Saltet okse & palmekål.

BRØD

Italiensk surdejsbrød serveret med ekstra jomfru olivenolie.

FORRET

Brændt makrel med agurk, grillede ærter & meloner. Hummerravioli, bisque med safran & squash.

MELLEMRET

Pappardelle med vildsvinragout, rimmede porre & hønseskind.

HOVEDRET

Grillet lombatello med peberfrugt, broccolini & stegt polenta.

DESSERT

Ricotta cheesecake med hindbær. Flamberet & frossen fersken.

900 DKK / person

Restaurant Ribelli

6 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Restaurant Ribelli

Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at maden skal være centrum i en private dining, men at det ikke må blive for kedeligt. En private dining med Ribelli er aldrig ens, og de vil gøre deres til, at I får en på opleveren.

Restaurant Ribelli

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024