Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Italiensk

Va' All 'Inferno!!

By Restaurant Ribelli

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Restaurant Ribellis mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. De fortolker italienske klassikere præcis, som de vil og bruger så mange lokale fynske råvarer som muligt. Dees ambition er at vise italiensk mad fra en helt anden side og give folk en oplevelse udover det sædvanlige.

Serveringer (6)

1.

SNACKS

Vandmelon & limoncello. Blåmusling, tang & fennikel. Lufttørret skinke & krydderurter. Andehjerte & kirsebær. Saltet okse & palmekål.

2.

BRØD

Italiensk surdejsbrød serveret med ekstra jomfru olivenolie.

3.

FORRET

Brændt makrel med agurk, grillede ærter & meloner. Hummerravioli, bisque med safran & squash.

4.

MELLEMRET

Pappardelle med vildsvinragout, rimmede porre & hønseskind.

5.

HOVEDRET

Grillet lombatello med peberfrugt, broccolini & stegt polenta.

6.

DESSERT

Ricotta cheesecake med hindbær. Flamberet & frossen fersken.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Restaurant Ribelli

Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at maden skal være centrum i en private dining, men at det ikke må blive for kedeligt. En private dining med Ribelli er aldrig ens, og de vil gøre deres til, at I får en på opleveren.

Restaurant Ribelli

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024