Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Ristorante SanGiovanni
Ristorante SanGiovanni

Restaurant

Ristorante SanGiovanni

Book a private chef

Starting at 700 DKK per person
from Ristorante SanGiovanni

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Om Ristorante SanGiovanni

På SanGiovanni bydes der velkommen til alle former for selskaber og arrangementer. Alt fra bryllup til konfirmation, mærkedage og firmafester og der går sjældent en weekend uden et arrangement. Ved et helaftens arrangement på SanGiovanni, er alt med i den fastsatte kuvertpris. Der skal blot udvælges menu, vine m.m. fra det brede italienske udvalg, som du ønsker til dit arrangement. Menuerne kan også bruges til inspiration, og der kan sammensættes efter ønsker. Der kan så “bygges på” arrangement

Ristorante SanGiovanni

Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. Ægteparrets yngste søn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er således ikke længere med i driften af SanGiovanni. SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria på hjørnet af Vesterbro og Vingårdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024