Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Italian

Lille Sale Banchetti

By Ristorante SanGiovanni

Menuen - 4 courses

VELKOMST

Et glas tør mousserende økologisk italiensk Spumante

FORRET

Carpaccio af røget tun serveret med krydderurtedressing og sprøde salater. Lækkert koldthævet surdejsbrød samt verdens bedste jomfru-olivenolie fra Ligurien og middelhavssalt krydret med salvie

HOVEDRET

Velmodnet oksefilet af græsfodret kødkvæg serveret med egen sauce tilsmagt med friske krydderurter. Dertil dagens grønt fra torvet i Parma og små kartofler fra Vildmosen krydret med frisk rosmarin.

DESSERT

SanGiovannis mørke og rige chokoladekage toppet med mousse, serveret med hjemmelavet italiensk is og frugt.

700 DKK / person

Ristorante SanGiovanni

4 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Ristorante SanGiovanni

På SanGiovanni bydes der velkommen til alle former for selskaber og arrangementer. Alt fra bryllup til konfirmation, mærkedage og firmafester og der går sjældent en weekend uden et arrangement. Ved et helaftens arrangement på SanGiovanni, er alt med i den fastsatte kuvertpris. Der skal blot udvælges menu, vine m.m. fra det brede italienske udvalg, som du ønsker til dit arrangement. Menuerne kan også bruges til inspiration, og der kan sammensættes efter ønsker. Der kan så “bygges på” arrangement

Ristorante SanGiovanni

Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. Ægteparrets yngste søn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er således ikke længere med i driften af SanGiovanni. SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria på hjørnet af Vesterbro og Vingårdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024