Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (4)
1.
VELKOMST
Et glas tør mousserende økologisk italiensk Spumante
2.
FORRET
Carpaccio af røget tun serveret med krydderurtedressing og sprøde salater. Lækkert koldthævet surdejsbrød samt verdens bedste jomfru-olivenolie fra Ligurien og middelhavssalt krydret med salvie
3.
HOVEDRET
Velmodnet oksefilet af græsfodret kødkvæg serveret med egen sauce tilsmagt med friske krydderurter. Dertil dagens grønt fra torvet i Parma og små kartofler fra Vildmosen krydret med frisk rosmarin.
4.
DESSERT
SanGiovannis mørke og rige chokoladekage toppet med mousse, serveret med hjemmelavet italiensk is og frugt.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
700 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
På SanGiovanni bydes der velkommen til alle former for selskaber og arrangementer. Alt fra bryllup til konfirmation, mærkedage og firmafester og der går sjældent en weekend uden et arrangement. Ved et helaftens arrangement på SanGiovanni, er alt med i den fastsatte kuvertpris. Der skal blot udvælges menu, vine m.m. fra det brede italienske udvalg, som du ønsker til dit arrangement. Menuerne kan også bruges til inspiration, og der kan sammensættes efter ønsker. Der kan så “bygges på” arrangement
Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. Ægteparrets yngste søn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er således ikke længere med i driften af SanGiovanni. SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria på hjørnet af Vesterbro og Vingårdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024