Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuRestaurant
Om Ros Dining
Anerkendt af White Guide for og være en af de bedste oplevelser i Jylland, så får man med Ros Dining en sublim oplevelse af velsmag.
Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København. Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.
Bedømmelser af Ros Dining (1)
5,00
PF
Virkelig godt
Lækker mad, god kok og hurtigt til at rydde op.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024