Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Restaurant

Ros Dining

Om Ros Dining

Anerkendt af White Guide for og være en af de bedste oplevelser i Jylland, så får man med Ros Dining en sublim oplevelse af velsmag.

Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København. Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.

Bedømmelser af Ros Dining (1)

5.00

PF

Virkelig godt

Ros Dining

Lækker mad, god kok og hurtigt til at rydde op.

Book Ros Dining

Priser fra 695 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024